Story designers

Actuele content is de basis van elke succesvolle PR- en marketingcampagne. Er zijn vandaag talloze manieren om een boodschap de wereld in te sturen. Toch zal het altijd om de inhoud en relevantie van de boodschap blijven gaan. Wij gebruiken onze journalistieke roots, onze kennis van storytelling en de mogelijkheden die we hebben voor het produceren van content om jouw boodschap te verpakken in inhoud die inspireert, informeert en entertaint.

Bij LEWIS maken we actuele content die je publiek op het juiste moment aanspreekt.

We beginnen met het opstellen van een contentstrategie waarin je doelstellingen helder naar voren komen. Misschien wil je vooral leads generen of misschien vooral thought leadership uitdragen. We bepalen waar jouw publiek op zit te wachten, welke tone of voice we moeten hanteren, via welke kanalen we de boodschap het beste kunnen verspreiden en stippelen een tijdspad uit.

Als het op content aankomt, dan kun je bij ons rekenen op:

  • Creativiteit - We produceren content van goede kwaliteit in de vorm van bijvoorbeeld case study-video’s of zetten de kracht van graphics in. Maar we storten ons ook graag op vernieuwende, frisse ideeën.
  • Copywriting - Ons team bestaat uit ex-journalisten en mensen met een journalistieke opleiding of achtergrond. Zij dragen het schrijven van sterke content hoog in het vaandel: van blogposts tot whitepapers en andere zakelijke publicaties. Onze ervaren copywriters zorgen er hiermee voor dat onze klanten hun geloofwaardigheid en identiteit waarborgen. We hebben ook ervaring met herschrijven van content om het ‘real-time’ relevant te maken voor actuele ontwikkelingen of nieuwsonderwerpen.
Neem contact op met LEWIS België door het onderstaande formulier in te vullen.

Een van onze medewerkers zal u zo snel mogelijk contacteren. U kan ons ook telefonisch bereiken op +32 (0)3 304 36 30.

loading icon