Observa analytics and data gathering for smarter marketing and PR

Datagedreven Analyse


Data zijn onmisbaar. We kunnen alles meten; van de perceptie van de doelgroep van je merk, de belangrijkste trends in de markt tot het effect van marketing op je bedrijfsdoelstellingen. LEWIS Analytics is het totaalpakket aan analyses, methodologieën en data-verzameltools om informatie te verzamelen voor succesvolle campagnes.

 LEWIS Analytics vertelt wat je moet weten om slimme marketingbeslissingen te nemen

HoE WERKT HET?

Get analytical with OBSERVA

LEWIS Analytics bestaat uit vier onderdelen: marktanalyse, betrokkenheid van de doelgroep, business impact en markttrends. Onder deze vier categorieën vallen twaalf analytische modules, waarvoor we gebruik maken van state of the art methodologieën en tools.

Observa means smarter data

Marktanalyse

LEWIS Analytics laat zien wat mensen van je merk vinden en hoe dit in verhouding staat tot de concurrentie. LEWIS Analytics zet analyse-tools in om inzicht te geven in je doelgroep, merk, relevante media, influencers en concurrentie.

Observa monitors your community's healthBetrokken doelgroep

Visual storytelling is een belangrijk onderdeel om de engagement binnen de doelgroep te verhogen, maar moet wel afgestemd worden op de persona’s in deze groep. Hoe zorg je ervoor dat je relevante content deelt?

LEWIS Analytics analyseert online betrokkenheid en vergelijkt het met klantpersona’s om meer inzicht te krijgen in je doelgroep.

Use smarter data to measure the business impact of your marketingBusiness Impact

Zorgt je online aanwezigheid ervoor dat iemands aankoopintentie toeneemt? Kopers maken vaak een beslissing gebaseerd op zoekmachines en webpagina’s; dragen deze bij aan het koopproces?

Het proces van identificeren en onderhouden van verkoopmogelijkheden is essentieel.

LEWIS Analytics gebruikt analyse-tools en marketingexperts om te identificeren waar het proces zorgt voor een belemmering in sales, en zorgt voor nieuwe mogelijkheden om meer vraag en leads te genereren.

 

Monitor market trends with ObservaMarkttrends

Externe veranderingen hebben invloed op de manier waarop je organisatie werkt en hoe klanten beslissingen nemen.

LEWIS Analytics biedt inzicht in wetgeving, nieuwe trends en veranderingen in klantbehoeften om organisaties te helpen met de nieuwste marketingcampagnes en productstrategieën.

Koffie?

Met deze hoogwaardige analysemogelijkheden en een internationale propositie, kun je LEWIS Analytics' mogelijkheden snel en flexibel inzetten.

Wat de focus of doorlooptijd van je marketingcampagne ook is, data gedreven inzicht helpt bij het optimaliseren van resultaten. Indien je vragen hebt op het gebied van merkbekendheid, reputatie, klantadoptie, vraag- en lead-generatie of toekomstige trends, neem dan contact met ons op.

Neem contact op met LEWIS België door het onderstaande formulier in te vullen.

Een van onze medewerkers zal u zo snel mogelijk contacteren. U kan ons ook telefonisch bereiken op +32 (0)3 304 36 30.