probleemoplossers

Vandaag de dag vraagt marketing een bredere en diepgaandere aanpak. Om successen te behalen, heb je real-time inzichten nodig. Maar ook een scherpe strategie, brede ervaring en een tomeloze creativiteit.

Dit is waar LEWIS marketing voor staat.
Onze klanten kunnen rekenen op onze brede ervaring in B2B marketing.

Of je nu meer leads wilt genereren, een nieuwe markt wilt aanboren of je marketing een flinke boost wilt geven, ons team kan je helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van strategieën en plannen die meetbare resultaten opleveren.

Onze focus ligt op het oplossen van marketingvraagstukken. We horen graag wat voor jou de successen zouden moeten zijn en leveren vervolgens een plan op maat. Passend bij je organisatie, je team en je budget.

Onze marketingservices omvatten:

  • High-level marketingstrategie – onze marketeers hebben een brede ervaring in strategische marketing. Ze zijn van alle markten thuis en hebben al heel wat uitdagingen getrotseerd. We ontwikkelen de messaging, positionering, branding en maken daarnaast een concurrentieanalyse die je snel in de markt zet.
  • Het plannen, ontwerpen en uitvoeren van awareness en lead generatie-campagnes om vraag te creëren – webinars, conferenties, inbound en outbound campagnes, target account campagnes en channel marketing.
  • Contentcreatie en distributie via verschillende kanalen – whitepapers, nieuwsbrieven, sales-materialen, case studies, video’s en infographics die de boodschap tot leven brengen.
  • Management van je dagelijkse gang van zaken – het opstellen van een degelijk en standaard proces om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken. Hierbij maken we gebruik van CRM en marketing automation systemen om leads te identificeren en te nurturen.
  • Evenementen die impact maken – beurzen, seminars, sales kick-offs die als middel worden ingezet om gezien te worden door prospects, klanten en partners.
Neem contact op met LEWIS België door het onderstaande formulier in te vullen.

Een van onze medewerkers zal u zo snel mogelijk contacteren. U kan ons ook telefonisch bereiken op +32 (0)3 304 36 30.

loading icon