Insight hunters.

Je weet hoe belangrijk goede research is, maar weet je eigenlijk ook wat goede inzichten je kunnen opleveren? Gedegen onderzoek verbetert de merkbeleving, draagt bij aan lead generation en is van toegevoegde waarde voor alle communicatie en marketingactiviteiten.

LEWIS research services helpt onze klanten de nodige inzichten te krijgen.

Wij bieden research services die je kunnen helpen om de juiste boodschap te vertellen en je ROI te verhogen.

Contentcreatie: We bieden kwantitatieve en kwalitatieve research services om besluitvorming, PR en content marketing gemakkelijker te maken. Onze research services kunnen bestaande data hergebruiken en nieuwe projecten opzetten om nieuwswaardige statistieken en trends inzichtelijk te maken. En dat allemaal binnen 72 uur.

Meten van campagnes: Door data van je marketingplatforms te analyseren, kunnen we mogelijkheden identificeren om zowel je inzicht als je outreach te verbreden op het gebied van content, kanalen en tactieken. Onze werkwijze is gebaseerd op internationale data-afspraken, eerder behaalde successen op het gebied van meetbaarheid en standaarden van de AMEC (International Association for the Measurement and Evaluation of Communication).

Brand management: Hoeveel mensen zijn bekend met jouw merk? Wat zijn de doelgroepen waar je je op moet richten? LEWIS helpt je de antwoorden te vinden op deze vragen. We hebben toegang tot moeilijk bereikbare doelgroepen en voeren elke vorm van B2B merkonderzoek uit.