Onze expertises: PR, content, sociale media en digitale marketing

Op zoek naar een communicatiebureau dat jou kan helpen met consistente communicatie in verschillende vakgebieden? Dan is LEWIS de geschikte partner. We bundelen diverse expertises die geïntegreerd samenwerken. Zo maken we de cirkel rond voor onze klanten.

 

PR & Influencer Marketing

Onze PR-consultants zijn experts in het opzetten van doeltreffende PR-strategieën  en campagnes voor zowel corporate als lifestyleklanten. Van persevenementen en persberichten tot het pitchen van interviews en het opzetten van influencercampagnes.

Meer over Public Relations

Content Marketing

Nieuwsbrieven, blogs, opinieartikels… Sterke content is de onmisbare basis voor iedere campagne, of het nu om PR, social media of digital marketing gaat. Onze content specialisten vinden en verwoorden steeds een sterk verhaal, en koppelen dit aan de juiste marketing-, PR- of SEO-strategie.

Meer over Content Marketing

Social Media

Content voor social media creëren, bedrijfsprofielen onderhouden op Facebook, Twitter, LinkedIn en Pinterest of advertentiecampagnes inplannen, engagement verhogen en opvolgen? A piece of cake voor onze community managers!

Meer over Social Media

Digital Marketing

Onze digital marketeers helpen je met SEO, SEA, e-mailmarketing en lead generation. Wil je je website versterken en trafiek boosten? Dan ben je aan het juiste adres.

Meer over Digital Marketing

Hoe kan LEWIS jou helpen?

Dankzij de verschillende expertises in onze kantoren in Antwerpen en Brussel helpen we onze klanten op een geïntegreerde manier.

Afhankelijk van de vooropgestelde doelstellingen bepalen wij de juiste strategie en boodschappen, en vertalen deze naar campagnes voor zowel earned, owned als paid media.

Onze consultants kennen de Belgische markt door en door, en zijn vertrouwd met zowel corporate als lifestyle onderwerpen.

Dankzij ons wereldwijde netwerk kijken we over de landsgrenzen heen en helpen we klanten met nationale en internationale campagnes.

Wil je LEWIS beter leren kennen en horen wat wij voor jouw merk of bedrijf kunnen doen?
Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek!

Stuur een mailtje of bel +32 3 304 36 30.


Neem contact op