Door

LEWIS

Gepubliceerd op

July 23, 2018

Tags

Analytics, LEWIS Analytics, marketinganalyse

LEWIS heeft aanzienlijk geïnvesteerd in LEWIS Analytics. Het resultaat zijn drie nieuwe dashboards voor cloud-based analyses en een aantal nieuwe diensten. Klanten van LEWIS krijgen hiermee snel zeer gedetailleerde rapportages, een helder overzicht van bedrijfsresultaten en een proactiever campagnebeheer.


LEWIS ontwikkelde drie nieuwe cloudgebaseerde dashboards:

  • LEWIS Analytics Lite is een prijsbewuste variant om eenvoudig inzicht te krijgen en analyses te draaien in de cloud. LEWIS maakt hiervoor gebruik van Google Data Studio (GDS) technologie.
  • LEWIS Analytics Premium is een geavanceerde cloudgebaseerde tool waarin klanten verschillende datasets in kunnen voeren om zo nieuwe analyses te krijgen. De tool is door LEWIS ontwikkeld in samenwerking met het businessplatform Domo.
  • LEWIS Analytics Real-Time is een pakket visuele analyse-tools waarmee actualiteiten kunnen worden gemonitord en crisismanagement kan worden ondersteund.

Hiernaast brengt LEWIS nieuwe diensten op de markt waarmee klanten hun content en kanalen kunnen optimaliseren:

  • Site Testing om websites te verbeteren in conversie-optimalisatie;
  • Site Intercepts om gegevens van web/app bezoekers in te zetten voor feedback of conversie-optimalisatie;
  • High Octane PR (HOPR) dat social en native adverteren voor merken combineert om zo geïntegreerde communicatie in real time te optimaliseren.

Neem contact op