Skip to main content
LEWIS

Door

Denis Dalmans

Gepubliceerd op

January 10, 2020

Tags

agency life, PR, Team LEWIS

In het voetbal zijn de Rode Duivels vandaag de dag het beste team ter wereld. Voor het tweede jaar op rij prijken ze helemaal bovenaan de FIFA-ranking. Hoewel de fans niet zo gek lang geleden al blij waren met een overwinning, trekken ze tegenwoordig massaal naar de Heizel om hun nationale elf te zien winnen, maar vooral ook voor het geleverde spel én het spektakel dat ze op de mat brengen. Bij LEWIS delen we die filosofie. Een overwinning is mooi, maar als we het ook in stijl doen, smaakt ze nog zoeter.


Toen ik nog op de universiteitsbanken zat om mijn opleiding journalistiek tot een goed einde te brengen, realiseerde ik me niet hoeveel verschillende factoren invloed hebben bij het creëren van de ‘actualiteit’. Enigszins naïef stond ik er niet bij stil dat PR-bureaus zich uit de naad werken om content te creëren en een positieve boodschap uit te dragen over bepaalde merken en ondernemingen.

Het is een wereldje dat het brede publiek niet zo goed kent en toch heeft PR een serieuze impact op de kranten die we elke dag verslinden. Bij LEWIS proberen we daarin een centrale rol te spelen. Als u nog niet van ons gehoord heeft, denkt u misschien dat we maar één van de zovele agencies zijn. Als dat zo is, dan bent u een beetje zoals toen ik nog studeerde: eerder naïef.

Een flexibele tactiek, aangepast aan elke situatie

Op het WK voetbal van 2018 zette België de mooiste prestatie uit zijn voetbalgeschiedenis neer door Brazilië te kloppen in de kwartfinale. Dankzij het talent van de spelers, maar vooral door het tactische vernuft van de bondscoach, Roberto Martinez. Door enkele spelers te wisselen en het middenveld te versterken, slaagden de Rode Duivels erin de grote toernooifavoriet te verslaan.

Bij LEWIS hebben onze consultants niet alleen veel talent. Wat echt het verschil maakt, is dat we heel snel bijsturen in uiteenlopende situaties. Bij elke actie die we voorbereiden onderstrepen we de opportuniteiten en analyseren we snel de mogelijke hindernissen. We schudden meer dan één tactiek uit onze mouw. Voor elke match verzinnen we een andere aanpak!

De kracht van een geweldig team zoals dat van LEWIS, is onze flexibiliteit. Onze clevere consultants kunnen zich in volle wedstrijd aanpassen en als het nodig is, komen ze met een andere tactiek op de proppen voor de tweede helft. We panikeren nooit: uitgaand van onze eigen krachten en vakkennis slagen we er altijd in om te scoren voor onze klanten.

Going the extra mile

Eén doelpunt is leuk, maar twee is beter. LEWIS zweert bij de Olympische strijdkreet: ‘Sneller, hoger, sterker.” Die zit in het DNA van al onze medewerkers. We zijn tevreden als we onze opgelegde doelstellingen behalen, maar dolblij worden we pas als we écht de beker mee naar huis nemen. Die absolute overgave en competitiegeest zijn de fundamenten voor de kwaliteit die we aanleveren.

Teamspirit hoog in het vaandel

Wat zou Romelu Lukaku zijn zonder de beslissende passes van Eden Hazard en Kevin De Bruyne? Wat zouden onze twee spelmakers doen zonder de balrecuperaties van Axel Witsel of Vincent Kompany? Ze zouden er maar verweesd bijlopen. Bij LEWIS is elke schakel essentieel voor het team. We denken allemaal in dezelfde richting om samen én met bravoure te winnen. Het maakt niet uit wie er het doelpunt maakt, waar het om gaat is dat we als team scoren.

Zoals bij al de beste teams ter wereld hebben ook wij al eens een mindere dag en dan lopen we wel eens met ons hoofd tegen een muur aan. Alleen gaan we dan bij LEWIS niet bij het probleem blijven stilstaan, maar zoeken we samen naar een oplossing die bij onze klant in de smaak valt. Die solidariteit is wat ons onderscheidt van de concurrentie.

Het is intussen bijna twee jaar geleden dat ik de stap naar LEWIS zette, intussen maak ik dus al even lang deel uit van het beste team ter wereld. #weareteamlewis

Neem contact op