Door

LEWIS

Gepubliceerd op

June 20, 2018

Tags

LEWIS Brand Heartbeat

LEWIS Heartbeat is een dienst die de waarde van merken en de concurrentie meet.


LEWIS presenteert met trots LEWIS Brand Heartbeat, de nieuwe merkwaarde-dienst. Met deze dienst kunnen marketing-, communicatie- en digital teams onder andere de brand awareness, het sentiment, merkassociaties en de algemene indruk van merken en hun concurrenten toetsen. LEWIS heeft een gepatenteerde methodologie ontwikkeld en een platform gebouwd dat onderzoek naar merkwaarde kan uitvoeren in meer dan 125 landen en in 64 talen.

LEWIS Brand Heartbeat is ontworpen om veel sneller, kosteneffectiever en gebruiksvriendelijker te zijn dan de traditionele merkwaarde-diensten. Het LEWIS-marktonderzoeksteam in Washington DC heeft een aantal onderzoeken uitgevoerd voor B2B- en consumer-klanten om de nieuwe dienst te perfectioneren.

LEWIS Brand Heartbeat kan op veel verschillende manieren ingezet worden. Klanten kunnen driemaandelijkse of halfjaarlijkse merkbeoordelingsaudits uitvoeren, evenals jaarlijkse merkwaarde-onderzoeken. Uiteraard kunnen klanten het ook gebruiken om het effect van nieuwe messaging of productpositionering te testen, de vindbaarheid van websites te testen of het beslissingsproces van kopers te analyseren.

Voor contact met Team LEWIS of meer informatie over LEWIS Brand Heartbeat, klik hier.

Neem contact op