Skip to main content
TEAM LEWIS LEWIS

Door

Delphine De Pauw

Gepubliceerd op

March 5, 2019

Tags

client win, mobiliteit, PR, public relations

LEWIS en ABB kondigen trots aan dat ze voortaan samen de wereld van communicatie zullen bestormen.


ABB is een globale leider op het gebied van technologie, robotica, industriële automatisering, en een belangrijke partner voor de Formule E. ABB drijft vandaag de innovatie die de vierde industriële revolutie voortstuwt, bijvoorbeeld op het gebied van de mobiliteit van de toekomst. Het is slechts één concreet gebied waarin het bedrijf werkt aan de energietransitie voor een duurzame toekomst.

Het bedrijf is aanwezig in meer dan 100 landen, goed voor wereldwijd ongeveer 147.000 medewerkers. Al 130 jaar lang bouwt ABB aan een slimmere, veiligere en groenere wereld. Communicatiebureau LEWIS zal ABB voortaan bijstaan in de creatie en ontplooiing van de mediastrategie.

ABB bouwt aan de toekomst van de digitale industrie” zo de  zegt Veerle Van Asbroeck, Country Communications Manager bij ABB. “We willen onze verhalen en projecten graag naar het grote publiek brengen, zodat we hen kunnen inspireren om mee te werken aan de industrie van morgen en een betere samenleving. LEWIS is daarvoor de geschikte partner.”

Neem contact op