Door

LEWIS

Gepubliceerd op

November 30, 2015

Tags

Onlangs versterkten Katrijn Scheers (28) en Frederik Van de Meulebroucke (25) het Belgisch team van LEWIS PR als respectievelijk Account Manager en Account Executive.


Katrijn deed de afgelopen jaren bureau-ervaring op bij Hill+Knowlton Strategies en oSérieux! en werkte tot voor kort als Corporate Communication Adviser bij KPMG. Als PR-consultant ondersteunde ze bedrijven in de technologiesector en FMCG-merken. Katrijn behaalde in 2008 haar Bachelor Communicatiemanagement – Public Relations aan de AP (voorheen Plantijn) Hogeschool in Antwerpen.

 Frederik was actief bij communicatiebureau C&C Advertising, waar hij verantwoordelijk was voor de marketingactiviteiten en de persrelaties van verschillende klanten. Ook draaide hij na zijn studies Communicatiemanagement aan de Plantijn Hogeschool een zomer mee met het communicatieteam van de Zomer van Antwerpen.

“Met Katrijn en Frederik halen we niet alleen fijne collega’s in huis, maar voegen we ook 10 jaar relevante ervaring toe aan ons team”, aldus Richard Verbeek, General Manager bij LEWIS PR België, “Ik ben ervan overtuigd dat zij met hun enthousiasme en ervaring mooie resultaten voor onze klanten zullen realiseren.”

Neem contact op