Skip to main content
LEWIS

Door

LEWIS

Gepubliceerd op

December 18, 2017

Tags

Internationaal communicatiebureau LEWIS heeft Jeroen Rigole aangesteld. Hij zal het team van LEWIS België versterken als General Manager.


In die functie maakt hij deel uit van het EMEA-managementteam, en zal hij rapporteren aan de Senior Vice President Global Marketing and Western Europe, Yvonne van Bokhoven. Jeroen zal een sleutelrol spelen in het leiden van het strategisch EMEA-businessplan en zal verantwoordelijk zijn voor de visie en de ontwikkeling van het merk LEWIS in België.

Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in PR en communicatie, zowel aan klantzijde als aan bureauzijde. Jeroen combineert een brede kennis van de Belgische markt, met ruime ervaring in het ontwikkelen van pan-Europese communicatiestrategieën. De laatste 5 jaar bekleedde hij leidinggevende functies bij Samsung Europe, vanuit het hoofdkantoor in Londen, en bij Goodyear EMEA, gevestigd in Brussel.

Yvonne van Bokhoven over de nieuwe aanstelling: “We verheugen ons op de komst van Jeroen. Als ervaren expert op het vlak van communicatie brengt hij een schat aan ervaring mee en zal hij van groot belang zijn in de groei van ons merk in België. Ik ben ervan overtuigd dat, zowel onze klanten als het team in Antwerpen, baat gaan hebben bij zijn inzichten en kennis om impactvolle campagnes te ontwikkelen op nationaal en internationaal vlak.”

Jeroen, die zijn nieuwe functie op 8 januari 2018 officieel zal innemen, licht toe: “Ik had het voorrecht te mogen werken met LEWIS toen ik de communicatie voor Samsung België opstartte. Ik was oprecht onder de indruk van hun werk en sindsdien ben ik hun groei blijven volgen, van de opstart tot de evolutie naar een geïntegreerd, internationaal bedrijf. Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van de LEWIS-familie en hun ondernemingsgeest. Samen met het getalenteerde team in België zal ik toezien op het creëren en afleveren van succesvolle campagnes voor ons huidig portfolio aan inspirerende klanten, en trachten het aanbod van LEWIS uit te breiden op de lokale markt.”

 

LEWIS België bevindt zich in hartje Antwerpen en verleent diensten aan een breed scala aan merken binnen heel België en Luxemburg. Enkele belangrijke klanten zijn Adobe, bol.com, Braun, Google, HEMA, LG en SAP.
Neem contact op