Skip to main content
TEAM LEWIS LEWIS

Door

Eva Schepers

Gepubliceerd op

September 29, 2020

Tags

agency life, digital marketing, stage, Team LEWIS

Lieve toekomstige stagiair, ik tekende een stagecontract bij LEWIS voor drie maanden, maar bleef er uiteindelijk vijf! Waarom? Dat lees je in deze blog!


Knikkende knieën

Met gezonde zenuwen en een klein hartje stapte ik op 3 februari 2020 het LEWIS-kantoor binnen. De zenuwen bleken al gauw overbodig te zijn want ik werd er vanaf het eerste moment hartelijk ontvangen. Een enthousiast team verwelkomde me met open armen en er volgde al snel een rondleiding in het kantoor. Ik voelde me meteen op mijn gemak en ik wist dat dit een goede match ging worden!

The agency life = a lot to do, little time

Hoe mijn takenpakket er ging uitzien en wat mijn dagelijkse bezigheden zouden zijn, waren één grote verrassing. Ik gaf me over aan het agency leven en liet alles op me afkomen. Al snel leerde ik dat er in een agency 101 dingen tegelijk gebeuren en dat het er snel aan toe gaat. Heel snel! Het agency leven is een echte aanrader voor wie van veel afwisseling, uitdaging en geen 9 to 5 job houdt. Saai wordt het nooit, druk wel! 

Teamwork makes the dream work

Een cliché van de bovenste plank maar we kunnen niet om deze waarheid heen. Het LEWIS-team in Antwerpen bestaat uit 13 collega’s. Met vrouwen in de meerderheid.  ? ? De leeftijden variëren sterk waardoor er een leuke dynamiek heerst tussen de collega’s. Zelfs in tijden van corona, toen Home Office de nieuwe norm werd, zoomde ik nog steeds elke dag met mijn collega’s en bleven we op de hoogte van elkaars high- en lowlights. In het LEWIS-team is iedereen erg met elkaar begaan. Ben je ziek, jarig, heb je een belangrijke meeting of vier je je lewiversary? Bereid je dan voor op een toestroom van berichtjes. Geen enkele gebeurtenis gaat er zomaar voorbij! Daarnaast stonden mijn collega’s altijd klaar om mijn 1001 vragen te beantwoorden. Elke keer weer! De teamborrels op vrijdag waren een echte meerwaarde na een hectische werkweek. Even ventileren met een lekker hapje en drankje in de hand doen wonderen!

De real deal

Je takenpakket als stagiair bij LEWIS is erg gevarieerd. Geen twee dagen verlopen hetzelfde. Als stagiair krijg je meteen verantwoordelijkheid en maak je écht deel uit van het team. In mijn geval was dat het digitale marketingteam. Ik ondersteunde het team waar nodig maar ging ik ook zelfstandig te werk. Op korte tijd leerde ik de betekenis achter vaktermen zoals community management, content creation en content planning. Dagelijks ging ik hiermee aan de slag voor verschillende klanten. Daarnaast volgde ik webinars, creëerde ik grafische ontwerpen voor klanten, had ik een rol in het optimaliseren van de interne marketing en nam ik deel aan creatieve brainstormsessies. Als stagiair had ik nooit durven dromen dat mijn takenpakket zo divers zou zijn!

Het laatste woord

Een stage bij LEWIS heeft me zowel op persoonlijk als op werkvlak enorm veel bijgeleerd. Ik leerde mijn rol kennen binnen een team, voelde aan wanneer ik moest bijspringen of wanneer ik zelfstandig mijn werk moest uitvoeren. Ik leerde dat ik een echte teamplayer ben en alles op alles zet om mijn doel te bereiken. Deze aspecten neem ik zonder twijfel mee in de toekomst!  De maanden vlogen voorbij en ik kreeg een wervelwind aan informatie over mij heen maar één ding is zeker: deze ervaring vergeet ik nooit meer!

Interesse in een stage bij LEWIS? Stuur een mailtje naar [email protected].

Neem contact op