Skip to main content
LEWIS

Door

LEWIS

Gepubliceerd op

April 3, 2018

Tags

mediarelaties, PR, public relations

Raddisson Blu kiest voor LEWIS


Voor de heropening van het volledig gerenoveerde Radisson Blu hotel in Antwerpen doet de wereldwijd gerenommeerde hotelketen beroep op LEWIS België. Dit voor ondersteuning op vlak van PR en communicatie. De keuze viel op LEWIS omwille van hun creatieve ideeën, sterke mediarelaties en de combinatie van hun lokale verankering in Antwerpen en internationale netwerk. De campagne van Radisson Blu wordt uitgerold vanaf mei 2018.

Het Radisson Blu hotel onderging recentelijk een ware metamorfose. Zo werden alle hotelkamers en publieke ruimtes, inclusief restaurants, bar en vergaderzalen in een nieuw jasje gestopt. Om de heropening de nodige ruchtbaarheid te geven plaatste Radisson Blue enkele bureaus in competitie.

Jacqueline Struik, General Manager Radisson Blu Antwerpen: “LEWIS kwam het sterkst uit de pitch door hun verfrissende aanpak en sterke inzicht in de hotelindustrie. We kijken uit naar de samenwerking.

We zijn trots dat we de heropening van dit Antwerps begrip op het Koningin Astridplein kunnen ondersteunen en staan klaar om (inter)nationale media en influencers te laten proeven van de nieuwe ‘look & feel’ van het hotel.” zegt Jeroen Rigole, General Manager bij LEWIS België.

LEWIS België situeert zich eveneens in hartje Antwerpen. Het bureau verleent communicatie en marketingdiensten aan een breed scala van merken binnen zowel België als Luxemburg en coördineert ook projecten op internationaal vlak.

Neem contact op