Skip to main content
TEAM LEWIS LEWIS

Door

TEAM LEWIS

Gepubliceerd op

November 7, 2022

Tags

communicatie, PR

TEAM LEWIS, een internationaal PR- en marketingbureau dat merken helpt en inspireert om te groeien gaat een partnership aan met GLS Belgium, de expert in pakket-, vracht- en expresdiensten in het binnen- en buitenland. Met een strategische aanpak wil GLS Belgium extra inzetten op gerichte communicatie en PR. Daarom zal TEAM LEWIS bij de internationale pakketdienst provider onder andere instaan voor het creëren van content en het onderhouden van mediarelaties. Op internationaal niveau waren GLS en TEAM LEWIS al langer partners, maar nu gaan ze ook een samenwerking aan in België.


Met die internationale expertise in het achterhoofd, zal TEAM LEWIS de logistieke dienstverlener bijstaan met proactief communicatie-advies. Met een strategisch PR-plan voor ogen zal het communicatiebureau onder andere instaan voor de content creatie en het onderhouden van mediarelaties voor GLS Belgium. Evi Coune, Head of PR bij TEAM LEWIS Antwerpen, is alvast zeer verheugd over de samenwerking: “We gaan meewerken aan de communicatie van GLS Belgium om zo de persrelaties te versterken op lange termijn. Dit is een mooie kans om onze expertise nogmaals te kunnen tonen op alle vlakken. Bij TEAM LEWIS geloven we in groei, en GLS Belgium past perfect binnen het plaatje van een bedrijf dat zich voortdurend blijft ontwikkelen. Als partners zijn we dan ook goed op elkaar afgestemd.”

Niet alleen hun gedeelde geloof in groei maakt van deze partners een ideale match, zo stelt Claude Rombaux, Sales & Marketing Director bij GLS Belgium: “Ook wij kijken er alvast naar uit om als partners onze krachten te bundelen, om zo een vruchtbare samenwerking te creëren.”

Neem contact op