Skip to main content
LEWIS

Door

LEWIS

Gepubliceerd op

November 9, 2020

Tags

klant, nieuws, win

Sennheiser krijgt voortaan de beste weerklank bij media in de Benelux dankzij LEWIS. Het Duitse merk dat staat voor vakmanschap op gebied van audio wil haar communicatiestrategie versterken en vond daarvoor in LEWIS de ideale partner.


Tussen alle merken hoofdtelefoons en audio-installaties steekt er eentje al jaar en dag bovenuit. Wie zijn oren echt wil verwennen, weet waar het over gaat. In 1945 stichtte Fritz Sennheiser zijn laboratorium en sindsdien staat kwaliteit al 75 jaar lang helemaal bovenaan het prioriteitenlijstje: audiofielen kiezen voor Sennheiser.

Met LEWIS vindt Sennheiser de ideale partner om de feilloze reputatie van haar merk nog te versterken en breder uit te dragen. Van de liefhebbers tot de echte professionals én grote bedrijven, ze doen vandaag al een beroep op Sennheiser. LEWIS gaat het merk nog net iets meer laten fonkelen en vooral bij een nog breder publiek introduceren in zowel België, Nederland als Luxemburg. Op die manier kan Sennheiser via één kanaal drie landen op een efficiënte manier bereiken.

Zelfde waarden

De waarden die voor ons erg belangrijk zijn bij Sennheiser, vinden we terug in de aanpak van LEWIS”, zegt Ann Vermont, Communications Manager Southern & Western Europe bij Sennheiser. “Van bij de eerste kennismaking vloeiden onze ideeën in mekaar en dat sterkte ons om onze perscommunicatie voor de Benelux in hun handen te leggen.

LEWIS zal Sennheiser vanuit haar kantoren in Brussel en Amsterdam gaan ondersteunen. Zo kan Sennheiser rekenen op de knowhow en expertise van een team van doorwinterde consultants. “Sennheiser is een prestigieus merk dat alleen voor het beste gaat”, vertelt Delphine De Pauw, Head of LEWIS Brussels. “We zijn overtuigd dat we op vlak van PR en communicatie een mooie meerwaarde voor hen kunnen creëren en zijn dan ook erg blij dat zij besloten om hun vertrouwen in ons om te zetten naar een partnership.

Neem contact op