Skip to main content
TEAM LEWIS LEWIS

Door

LEWIS

Gepubliceerd op

April 21, 2021

Tags

communicatie, PR, Team LEWIS

Treedom en LEWIS, het ontkiemen van een nieuwe samenwerking


Treedom, een webplatform waarmee je op afstand bomen kunt planten en digitaal hun vooruitgang volgen terwijl je tegelijk lokale boeren steunt, heeft LEWIS gekozen om haar naamsbekendheid en mediazichtbaarheid in de Benelux te vergroten. Het bedrijf werd in 2012 opgericht in Firenze en is sinds vorig jaar juli ook online actief in de Benelux. LEWIS zal nu zijn expertise in de schaal werpen om het Treedom-graantje voluit te doen ontkiemen en het jonge bedrijf te helpen zijn doelstellingen op onze markt te behalen.

“Vanaf ons eerste contactmoment was het voor mij meteen duidelijk dat LEWIS de visie en waarden van Treedom deelt, en dat is essentieel voor een vruchtbare samenwerking”, legt Elodie Brandt, PR Manager Benelux bij Treedom, uit. “LEWIS viel op door haar creatieve aanpak, uitstekende kennis van het medialandschap in de Benelux en zeer goede begrip van ons merk. Ik heb het volste vertrouwen in het team.”

Delphine De Pauw, Head of LEWIS Brussels, is ook blij met de samenwerking: “Treedom is, met een sterke focus op maatschappij en milieu, een uitstekende aanvulling op ons huidige klantportfolio. We zijn dus verheugd dat we hen met onze PR- en communicatie-expertise kunnen ondersteunen, en kijken ernaar uit om de samenwerking te starten en snel de eerste resultaten te zien.” LEWIS gaat zowel vanuit Brussel als Amsterdam aan de slag voor Treedom, waarbij de B-corporation – dat zijn bedrijven die profit verenigen met purpose – kan rekenen op de motivatie en het professionalisme van beide teams.

Neem contact op