Skip to main content
TEAM LEWIS LEWIS

Door

LEWIS

Gepubliceerd op

April 4, 2019

Tags

client win, mobiliteit, overheid, PR, public relations

LEWIS en de VSV schakelen samen een versnelling hoger


Na een aanbesteding door de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) werd LEWIS door de jury als PR- en communicatiepartner geselecteerd. “De strategische aanbevelingen en voorgestelde aanpak van LEWIS geven blijk van een zeer goed begrip van onze organisatie en de doelstellingen die we vooropzetten in het komende jaar,” vertelt VSV-woordvoerder Werner De Dobbeleer.

De VSV is ervan overtuigd dat educatie en sensibilisering een cruciaal onderdeel vormen van elk beleid, ook van het verkeers- en mobiliteitsbeleid. Door doelgroepgerichte levenslange educatie aan te bieden aan zowel verkeers- en mobiliteitsprofessionals als weggebruikers, verbeteren ze zo de kennis, vaardigheden en attitudes op het vlak van verkeer en mobiliteit.

Daarnaast zoeken ze steeds naar de meest efficiënte en effectieve manier om dat te doen, gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en samenwerkingen met relevante partners. De VSV werd in 1990 bij decreet opgericht door het Vlaams Parlement en voert projecten uit in opdracht van de Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken.

“We zijn oprecht trots dat we gekozen werden als communicatiepartner voor de VSV. In het bijzonder omdat het ons toelaat om vanuit onze expertise te kunnen bijdragen aan de belangrijke maatschappelijke rol die de VSV vervult in Vlaanderen,” zegt Jeroen Rigole, General Manager bij LEWIS.

Neem contact op