Bedrijf

Beekse Bergen

Kantoor

Antwerpen

Diensten

Toerisme, Influencer Events, Influencer Marketing, Persevents, Persrelaties, PR, Public Relations

LEWIS opent mee de deuren van het nieuwe Safari Resort Beekse Bergen


Voor de opening van het nieuwe Safari Resort Beekse Bergen stond LEWIS in voor het Vlaamse persluik. Safaripark Beekse Bergen is al jaren een vaste waarde in Noord-Brabant, vlakbij de grens tussen België en Nederland. In de zomer van 2017 startte de opbouw van een volledig nieuwe vakantie-ervaring: het Safari Resort Beekse Bergen, waar bezoekers met zicht op wilde dieren in lodges verblijven. De accommodatie ligt verspreid over savannes, met dieren op nog geen 15 meter daarvandaan. Met het nieuwe Safari Resort breidde Beekse Bergen haar missie uit van een eendaagse reis naar een meerdaags verblijf in Afrika.

In het kader van de officiële opening van het nieuwe Safari Resort in april 2018 nodigde LEWIS Vlaamse pers uit om een kijkje te komen nemen. Tijdens het feestelijke openingsweekend kregen verschillende media en influencers de kans om te overnachten in één van de bijzondere lodges in Afrikaanse stijl.

Resultaten


De opening van het nieuwe Safari Resort werd opgepikt door algemene nieuwsmedia, waaronder Het Nieuwsblad, Het Laatste Nieuws, Q-Music, VTM Nieuws: in de uitzending om 19u, op de website en op social media. Ook in lifestylemagazines schreven verschillende proefslapers mooie reviews en artikels over hun beleving in het Safari Resort: Flair, Libelle, Knack Weekend, Plus Magazine, Travel Magazine, Gazet Van Antwerpen, enzovoort. Daarnaast maakten influencers als Miette Dierckx en ‘Mama van Vijf’ leuke content naar aanleiding van hun bezoek.

220

Clippings verspreid over print, online en sociale media.

Laat van je horen