GEEN ALLEDAAGS BUREAU


Niemand weet wat de toekomst brengt. In de communicatiewereld kun je maar beter voorbereid zijn op de dag die komen gaat. Je moet precies op het juiste moment de kansen zien.

In een wereld waar nieuwkomers binnen een week de markt overhoop gooien, waar reputaties binnen een uur worden opgebouwd (of juist afgebroken) en waar nieuws na één minuut al vervlogen is, kun je maar beter bij de tijd blijven. Sterker nog, de toekomst moet je vóór blijven.

Bij LEWIS zijn we altijd bezig met de dag van morgen. We werken samen met snel groeiende bedrijven in de meest dynamische sectoren. In een snel evoluerende markt moet je constant in ontwikkeling zijn. We investeren dan ook voortdurend in de opleiding van onze mensen. We staan dicht bij onze klanten en aan de hand van tastbare bedrijfsresultaten werken we samen aan de successen van morgen. Niet alleen vandaag, maar elke dag.

Om dit te bereiken hebben we ons ontwikkeld tot een bureau dat elk communicatieprobleem kan oplossen. Van awareness tot conversie, van het creëren van een vraag tot het verdedigen van een visie. Wij geloven dat je niet alleen een PR-bureau, een marketingbureau of reclamestudio kunt zijn. Wij zijn er van overtuigd dat je van álle markten thuis moet zijn. Die veelzijdigheid is de basis van hoe we denken en werken.

Iets moet er toe doen, relevant zijn. Dat is de enige manier om resultaten te boeken in een wereld waar geen plaats is voor zaken die er niet toe doen. Wij voelen ons thuis in een onvoorspelbare en snel veranderende omgeving. Dat lukt ons vanwege onze bijzondere cultuur. We zijn een van de grootste, onafhankelijke bureaus in de wereld. LEWIS is volledig in handen van mensen die er werken. Dus kunnen we helemaal zelf bepalen hoe we ons werk het beste kunnen uitvoeren. We investeren waar en wanneer onze klanten ons nodig hebben. Zeventig van onze collega’s zijn onze aandeelhouders. Daardoor werkt vrijwel elke klant met iemand die dicht bij het vuur zit. We hebben een grote groep trouwe klanten met wie we lange relaties hebben. We behoren tot de snelst groeiende PR-bureaus ter wereld.

Sinds de oprichting in 1995 is LEWIS uitgegroeid tot ruim 550 professionals verspreid over 29 kantoren wereldwijd. Journalisten, marketeers, analisten, designers, ontwikkelaars en strategen, we hebben ze allemaal zélf in huis. En allemaal samen bouwen we aan het succes van onze klanten.


 
Close icon click here to close
Neem contact op met LEWIS België door het onderstaande formulier in te vullen.

Een van onze medewerkers zal u zo snel mogelijk contacteren. U kan ons ook telefonisch bereiken op +32 (0)3 304 36 30.

loading icon
Tick icon
Close icon click here to close