LEWIS België is op zoek naar een Communicatie/PR Account Manager voor haar kantoor in Antwerpen. Lees hieronder de vacature!

Datum: 13 juni 2019.

Over LEWIS

LEWIS is een internationaal communicatiebureau, met een sterke verankering in België dankzij onze kantoren in Antwerpen en Brussel. Afhankelijk van de vooropgestelde doelstellingen bepalen wij de juiste strategie en boodschappen, en vertalen deze naar campagnes voor zowel earned, owned als paid media. Dankzij onze expertise in PR, marketing en digitale communicatie leveren we concrete en meetbare resultaten. Met meer dan 600 medewerkers, verspreid over 29 kantoren in Europa, Azië, en Noord-Amerika, is LEWIS één van de snelst groeiende bureaus ter wereld. In België werken we trots voor klanten als LG, BBC, bol.com, SAP, Nintendo en 20th Century Fox.

Doel van de rol

Om onze rangen te versterken zoeken we een Account Manager die op het kantoor in Antwerpen een knusse werkplek krijgt. Als Account Manager zorg je voor een efficiënt en effectief beheer van jouw klantenportefeuilles. Je begrijpt doelen en vereisten van jouw klanten en kan ze vertalen naar creatieve en resultaatgerichte campagnes.

Je vervult een centrale rol in de PR & (content)marketing campagnes van je klanten. Je helpt merken bij het genereren van zichtbaarheid onder de voor hen belangrijke doelgroepen met een mix van PR, social media, content en influencer-activiteiten. Je bent eerste aanspreekpunt en adviseert klanten op het vlak van paid, earned en owned media.

Je begrijpt de commerciële belangen van jouw accounts en projecten. Daarvoor beschik je over een goed inzicht in en beheer van budgetten die nodig zijn om jouw klanten goed te bedienen.

Je bent het gezicht van LEWIS naar de klanten toe. Je weet met snel en creatief denken over te gaan tot daadkrachtige actie. Je zorgt voor jouw team en delegeert taken en verantwoordelijkheden. Tot slot beschik je over buitengewoon goede vaardigheden om media- en influencer-relaties op te bouwen en te onderhouden.

Wie ben jij?

  • Je bent gedreven, leergierig en nieuwsgierig. Je hebt een goed gevoel voor humor en weet jouw team te inspireren. Je neemt initiatief en bent creatief, en werkt graag in team.
  • Bij voorkeur heb je een communicatie- of marketingopleiding gevolgd. Je hebt reeds enkele jaren werkervaring in Marketing & Communicatie.
  • Je hebt affiniteit met of interesse in de laatste ontwikkelingen op het gebied van traditionele en digitale media.
  • Je beschikt over een goede kennis van het Frans en het Engels, zowel geschreven als gesproken.

Wat we bieden

Wij hebben passie voor ons vak, voor onze klanten en voor onze collega’s. Plezier in en op je werk vinden we heel belangrijk.

We geven onze mensen ruimte voor groei, persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid om van ons internationale netwerk te profiteren. Wat we ervoor terug vragen is inzet, enthousiasme en initiatief.

We werken voor boeiende klanten, en dat op een fantastische werkplek met keitoffe collega’s.

We geven dagelijks de mogelijkheid om te leren en te groeien.

We bieden een marktconform verloningspakket, en een extra vrije dag als je verjaardag op een weekdag valt.

Interesse?

Ben je helemaal enthousiast en wil je graag je motivatiebrief en CV sturen, of heb je nog vragen?

Neem dan contact op met Sara Thys: seniorteambe@teamlewis.com. We kijken ernaar uit!

Neem contact op