rebels-wanted

Aktuelle Stellenangebote.


Stagiair Content Design

View All

Ben jij een breed inzetbare designer die op zoek is naar een uitdagende stage? Hebben Photoshop en Illustrator geen geheimen voor jou? Hou je ook nog van een potje FIFA, tafelvoetbal of pingpong? Dan zijn wij op zoek naar jou. Jij gaat bij LEWIS volledig meedraaien in ons digital team. Dit houdt in dat je actief meewerkt aan lopende projecten voor klanten als LG, Adobe, bol.com en 20th Century Fox. Jouw werkzaamheden variëren van het maken van visuals voor social media tot het ondersteunen bij de vormgeving van een (online) magazine.

Bij LEWIS is geen dag hetzelfde door de verschillende klanten en uiteenlopende projecten. Als stagiair Content Design zal je onderdeel uitmaken van het Digital team. Het team bestaat uit specialisten op het gebied van social media, online advertising, web development en search. Het team werkt intensief samen met de PR-consultants aan aansprekende online campagnes.

Wie ben jij?

Je bent een leergierige, nieuwsgierige en enthousiaste student die:

  • Een relevante mbo- of hbo-studie volgt (bijvoorbeeld St. Lucas, HKU of CMD);
  • Kan werken met Photoshop en Illustrator. Kennis en ervaring met andere Adobe CC pakketten is een pré;
  • Kennis heeft van HTML en/of CSS;
  • Een aansprekend portfolio heeft met opdrachten vanuit de opleiding en eigen werk;
  • Op de hoogte is van trends en ontwikkelingen binnen digitale en interactieve media;
  • Pro-actief is, gevoel voor humor heeft en flexibel is;
  • Beschikbaar is voor een periode van 5 of 6 maanden;

Wie zijn wij?

LEWIS is een snelgroeiend marketingcommunicatiebureau met een internationaal netwerk van 30 kantoren wereldwijd. Onze cultuur wordt gekenmerkt door onze ambitie, waarbij we een klantgerichte en resultaatgedreven aanpak combineren met een creatieve insteek. 
LEWIS heeft in Nederland twee kantoren, in Amsterdam en Eindhoven.

Wat bieden we jou?

Een uitdagende, leerzame stage voor 4-5 dagen in de week in Eindhoven, waarbij je de kans krijgt echt de handen uit de mouwen te steken en te zien hoe het er dagelijks aan toe gaat bij een full-service marketingcommunicatiebureau. Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding.

En hoe nu verder? 

Als je enthousiast bent geworden door bovenstaand verhaal, kun je je sollicitatie en portfolio insturen via deze link. We kijken uit naar je motivatie. 

En heb je in de tussentijd nog vragen? Dan kun je bellen of mailen met Olga Liket, via 040-235 4600 of olga.liket@teamlewis.com.