Skip to main content
TEAM LEWIS LEWIS

Region

Europe

Office

Eindhoven, Netherlands

Department

Content

Apply

Copywriter | Content Executive


Team content zoekt een copywriter 

Mooie verhalen ontdekken en opschrijven, dat is eigenlijk wat je het liefst doet. Jij hebt de creatieve power om in elk onderwerp wel iets te vinden wat nieuwswaardig of prikkelend is. En als zo’n blog of persbericht vervolgens via de media de weg naar een grote groep lezers vindt, dan ben je eigenlijk pas écht blij.

Herkenbaar? Voor het contentteam van TEAM LEWIS is dit ons dagelijkse werk. En we zoeken versterking!

TEAM LEWIS is een marketing, PR- en contentbureau. We geloven dat slimme en creatieve content de basis is van iedere campagne. Daarnaast hebben we specialisten in huis op het gebied van PR, online marketing, branding, design en video. Het contentteam werkt met al deze disciplines nauw samen en fungeert als de storytelling-machine achter al onze campagnes.

Wie we zoeken

Het contentteam binnen TEAM LEWIS bestaat momenteel uit drie collega’s in Eindhoven en twee in Amsterdam. Omdat we hard groeien zoeken we iemand met:

 • een goede pen. Je hebt enige ervaring als tekstschrijver of journalist;
 • interesse in technologie. Veel van onze klanten zitten in de IT-sector of hebben daar een raakvlak mee. Het is belangrijk dat je complexe technologie kunt doorgronden en vervolgens op een duidelijke en begrijpelijke manier kunt overbrengen op de lezer;
 • een flexibele instelling. Bij een bureau is geen dag hetzelfde en het komt nogal eens voor dat je verschillende ballen moet hooghouden en je prioriteiten gedurende de dag moet bijstellen;
 • een voorliefde voor media. Je volgt de actualiteit en bent actief op social media;
 • een kritische blik. Onze klanten hebben niet de behoefte aan een tekstschrijver die letterlijk optekent wat ze zeggen. Het is belangrijk dat je doorvraagt en – waar nodig – kritische kanttekeningen plaatst. Als jij het niet doet, dan doen de lezers van je teksten dat wel.

Hoe we werken

Elke contentspecialist bij TEAM LEWIS heeft een aantal vaste klanten en is verantwoordelijk voor het schrijven en redigeren van content. Je schrijft onder meer blogs, persberichten en casestudies op basis van bijvoorbeeld onderzoeken of interviews met experts.

Wat bieden wij – naast een geweldige werkomgeving en uitdagende job?

 • De mogelijkheid om remote te werken, ook in het buitenland!
 • Specifieke contenttrainingen door (internationale) collega’s
 • 26 vakantiedagen (en feestdagen die in het weekend vallen, mogen worden gecompenseerd)
 • Een vrije dag op je verjaardag
 • 2 charity-dagen vanuit de TEAM LEWIS Foundation om in te zetten voor vrijwilligerswerk
 • Secondments en passport trips om zo je internationale collega’s te leren kennen en te werken op een van onze inspirerende kantoren over de hele wereld

 

En hoe nu verder?

Als je enthousiast bent geworden door bovenstaand verhaal – wat we ons volledig kunnen voorstellen – hebben we alleen je LinkedIn-profiel nodig. Want volgens ons is het cv passé!
En heb je in de tussentijd nog vragen? Dan kun je bellen of mailen met Olga Liket, via 040-2354600 of [email protected]

 

TEAM LEWIS streeft naar gelijke kansen. We zijn toegewijd aan het creëren en bevorderen van een omgeving die gericht is op gelijkheid, empowerment en respect. We proberen een inclusieve werkplek te creëren die onze diversiteit ondersteunt en draagt. We blijven investeren in onze inspanningen om ervoor te zorgen dat TEAM LEWIS een plek is waar iedereen zichzelf kan zijn.

#LI-hybrid Eindhoven, Netherlands
#LI-OL1

Apply