Skip to main content
TEAM LEWIS LEWIS

Region

Europe

Office

Antwerp, Belgium

Department

Account Servicing, Content, Creative, Digital, Marketing

Apply

Copywriter


TEAM LEWIS zoekt copywriter (met SEO skills) ✍️

Heb je altijd een notitieboekje op zak of tik je soms wat dingen in je smartphone en denk je wel eens: misschien moet ik iets met dat schrijven? TEAM LEWIS biedt jou de kans om je ei kwijt te kunnen en alle 26 letters van het alfabet te gebruiken om ze in vlotte en creatieve teksten te gieten. Blogs, persberichten, webteksten, social media posts, whitepapers of reference cases… allemaal uitdagingen waar jij graag je tanden in zet. Het ultieme doel: exposure creëren voor onze erg uiteenlopende portefeuille aan klanten. Haalt één van je teksten de media, dan kan je dag al niet meer stuk!

Dat is in een notendop hoe werken als ‘copywriter’ bij TEAM LEWIS er voor jou kan uitzien. Nog nooit van TEAM LEWIS gehoord? Wel, we zijn een marketing en PR-bureau dat volop inzet op slimme en creatieve content omdat onze klanten daar het verschil mee maken. Een campagne is pas echt een schot in de roos als ook de storytelling op punt staat. We hebben specialisten op vlak van PR, marketing, digital en zo meer, maar voor onze content kunnen we nog een extra kracht gebruiken en die rol kan zomaar voor jou weggelegd zijn. Kijk even verder of je je ook in de jobomschrijving kan vinden.

 

Wat mag je allemaal gaan doen?

TEAM LEWIS zoekt nog een copywriter voor haar kantoor in Antwerpen en die mag zich over de volgende dingen gaan ontfermen:

  • Leuke, frisse en originele content schrijven in alle mogelijke vormen
  • Onze aantrekkelijke klantenportefeuille. Daarin zitten onder meer een bekende maaltijdboxleverancier, een reisbureau, verzekeraars, een beddenspecialist, doe-het-zelf-zaak en zelfs een restaurantketen, maar ook heel wat start-ups die zich op IT en het internet concentreren. Heb je daar wel wat kaas van gegeten? Geweldig!
  • Duik je in je vrije tijd wel eens in kranten en magazines? Wel ook dat gaat van pas komen in je nieuwe rol. Inzicht in de media is geen onbelangrijke troef.
  • Social media zijn ook je ding. Het is een nieuwe én veelgebruikte vorm van communicatie dus je gaat er sowieso hippe content voor moeten creëren.
  • E-commerce blijft boomen, webteksten die SEO-proof zijn enorm belangrijk, die krijg jij eenvoudig op de wereld.
  • Op basis van een complete en correcte briefing van één van onze teamleden of rechtstreeks van de klant, slaag jij erin het persbericht, de blog of de whitepaper te creëren waar we allemaal samen mee scoren.
  • Heb je niet voldoende input of ontbreken er cruciale dingen? Dan ga je daarnaar op zoek of kaart je dit aan bij het team of de klant. Je mag, neen moet, best kritisch zijn.
  • Door de verscheidenheid van onze klanten, is elke dag een nieuw verhaal met een andere insteek, het is elke dag anders, maar nooit saai.

 

Hoe werken we?

Onze teams staan dagelijks in contact met de klanten. Als zij op zoek zijn naar sterke content, komen ze bij jou aankloppen en briefen ze jou of verwijzen ze jou door naar hun contactpersoon. Zo krijg je alle informatie die je nodig hebt om vervolgens mee aan de slag te gaan en tot een geslaagd eindresultaat te komen. Samen met het team stem je af tot het plaatje helemaal klopt.

 

Wat bieden wij jou?

‘Een afwisselende job’ en dat is een understatement. Door de veelzijdigheid aan klanten en onderwerpen ga je je geen moment vervelen. TEAM LEWIS geeft je ook de mogelijkheid om zelf de touwtjes voor een groot stuk in handen te nemen en de krachten te bundelen met leuke collega’s in een snelgroeiende internationale omgeving. Er is zeker ook ruimte om jezelf te ontwikkelen met specifieke training en begeleiding. We zijn passioneel met ons vak bezig, maar dat verhindert ons niet om ook af en toe plezier te scheppen met een teamactiviteit, een leuke borrel of een gezellige lunch.

 

Wat is de volgende stap?

Stuur je motivatie naar Olga Liket. Heb je in de tussentijd nog vragen over de vacature? Dan kun je haar ook bellen of mailen, via +31 40 235 4600 of [email protected]

Apply