Skip to main content
LEWIS

Region

Benelux

Office

Antwerpen, Belgium, Machelen, Belgium

Department

Account Servicing

Apply

Digital Marketing Executive


Ben jij ambitieus en op zoek naar een nieuwe baan waarin je dagelijks uitgedaagd wordt door je (internationale) collega’s en klanten zoals Center Parcs, Brico, Tetra Pak en Sofico. In deze functie doe je  ervaring op in digital marketing en social media. Daarnaast werk je samen met collega’s aan betaalde en organische campagnes om de beste resultaten te behalen voor onze klanten. Iets voor jou? Lees dan snel verder. 

TEAM LEWIS is een snelgroeiend PR- en marketingbureau met een internationaal netwerk van 25 kantoren wereldwijd. Ambitie kenmerkt onze cultuur, waarbij we een resultaatgedreven aanpak combineren met een creatieve insteek. In België hebben we twee kantoren: Antwerpen en Brussel. Hier richten we ons op zowel B2C- als B2B-bedrijven, van consumermerken tot grotere tech bedrijven. Momenteel zijn we op zoek naar een Digital Marketing Executive die ons team komt versterken vanuit allebei de kantoren. 

Wat verwachten we van je? 

Als Digital Marketing Executive vervul je een centrale rol in het digital team. Samen met de Digital Marketing Manager en de andere collega’s help je aansprekende B2C- en B2B-organisaties bij het genereren van zichtbaarheid onder de voor hen belangrijke doelgroepen. Een mooie mix van PR, social media, content en marketing-activiteiten. Je wordt verantwoordelijk voor content planningen (betaald en organisch), schrijft social media copy, pakt community management op en houd de laatste trends en ontwikkelingen bij op het gebied van social media, storytelling en digital advertising. 

Belangrijkste taken 

In je rol ligt de focus voornamelijk op de betaalde en organische social media campagnes als onderdeel van grotere digital campagnes van onze klanten:

 • Je vult de content planning en coördineert dit voor socialmediacampagnes van klanten 
 • Je schrijft social copy voor de verschillende socialmediaplatformen als Instagram, Facebook, LinkedIn en Pinterest 
 • Je adviseert klanten over de inzet van social media en ondersteunt in het opzetten en beheren van de betaalde en organische campagnes 
 • Je verwerkt binnenkomende reacties op de social media kanalen van onze klanten 
 • Je monitort en rapporteert de resultaten van betaalde en organische campagnes 
 • Je hebt een scherp oog voor visuele content en werkt aan (bestaande) digital designs (optioneel) 

 
Wie zoeken wij? 

Naast dat je gedreven, leergierig en nieuwsgierig bent, worden wij blij van een nieuwe collega met:

 • 1 à 2 jaar werkervaring en een relevante bacheloropleiding richting (digital) marketing en/of communicatie 
 • Enthousiasme en nauwkeurigheid om voor verschillende doelgroepen te schrijven 
 • Ambitie, stressbestendigheid en iemand met een sterk team-player gevoel 
 • Een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal 
 • Fulltime (36 – 40 uur per week) beschikbaarheid 

 
Dit bieden wij 

Een afwisselende baan met eigen verantwoordelijkheid en ambitieuze collega’s in een snelgroeiende internationale omgeving. Een functie met volop ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via interne trainingsprogramma’s en ons netwerk. Ons internationale en vooruitstrevende karakter brengt ook leuke benefits met zich mee zoals de TEAM LEWIS Passport & Secondment trips (uitwisseling naar een ander kantoor) en vrij op je verjaardag en de feestdagen (ook als deze in het weekend vallen). 

Bij TEAM LEWIS hebben we passie voor ons vak, voor onze klanten en voor onze collega’s. Plezier in en op je werk vinden we heel belangrijk, dus we investeren veel in sociale activiteiten. Denk hierbij aan een gezellige teamlunch, vrijdagmiddag borrels, de beruchte Delta Day (personeelsuitje) en meer! 

TEAM LEWIS is een werkgever met gelijke kansen voor iedereen. Wij zetten ons in voor het creëren en bevorderen van een omgeving die gericht is op gelijkheid, empowerment en respect. Wij streven naar een inclusieve werkplek die onze diversiteit ondersteunt en viert. We blijven investeren in onze inspanningen om ervoor te zorgen dat TEAM LEWIS een plek is waar iedereen zich kan ontplooien. 

En hoe nu verder? 

Ben je enthousiast na het lezen van bovenstaand verhaal, stuur dan snel je  sollicitatie in via de link. We kijken erg uit naar je motivatie! 

Heb je in de tussentijd nog vragen? Neem dan contact op met Caroline via 06-29589862 of [email protected]

#LI-hybrid Antwerp, Belgium
#LI-CD1

#LI-hybrid Brussels, Belgium
#LI-CD1

Apply