Skip to main content
LEWIS

Date

5/4/2021

Region

Europe

Office

Antwerp, Belgium

Department

Finance

HR & Finance Manager


Vacature HR & Finance Manager

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in een internationale, dynamische omgeving, ben je ambitieus, nauwkeurig en heb je ervaring op het gebied van HR, financiële administratie en/of office management? Lees dan verder.

LEWIS is een snelgroeiend marketingcommunicatiebureau met een internationaal netwerk van 24 kantoren wereldwijd. Onze cultuur wordt gekenmerkt door onze ambitie, waarbij we een klantgerichte en resultaatgedreven aanpak combineren met een creatieve insteek.

LEWIS heeft in België twee kantoren, in Antwerpen en Brussel.

Voor ons kantoor in Antwerpen zijn we op zoek naar een fulltime HR & Finance Manager om ons team te komen versterken.

Wat ga je doen?

Als HR & Finance Manager houd je je dagelijks bezig met alle taken die komen kijken bij het voeren van een correcte bedrijfs- en HR administratie en zorg je dat alles op de werkvloer soepel verloopt. Je biedt ondersteuning aan de Head of Antwerp, de Head of Brussels en aan het Finance-team in Londen (waar ons hoofdkantoor is gevestigd). Je rapporteert aan de Vice President Belgium & France.

Op HR gebied ben je verantwoordelijk voor een correcte salarisadministratie, stel je arbeidscontracten op, houdt de personeelsadministratie en dossiers up to date en zorg je voor het on- en offboarden van nieuwe collega’s.

Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden onder andere uit het opstellen van uitgaande facturen en het verwerken van inkomende facturen. Je bent verantwoordelijk voor betalingen aan leveranciers en zorgt ervoor dat onze klanten op tijd betalen. Je  deelt regelmatig rapportages met het financiële team in Londen. Tevens houd je er toezicht op dat de collega’s volgens de (financiële) procedures werken.

Naast de HR- en administratieve taken zorg je voor het reilen en zeilen op kantoor. Je doet de boodschappen, regelt lunches en bestelt kantoorartikelen. Je boekt hotels en vluchten voor klanten en collega’s. Je helpt met de organisatie van personeelsuitjes, borrels en andere sociale activiteiten.

Uiteraard is dit maar een selectie van alle dingen die je gaat doen in deze veelzijdige rol bij LEWIS. Die diversiteit spreekt je dan ook aan en je grijpt elke kans om LEWIS, ons werk en het team uit te dragen.

Wie ben jij?

Je bent gedreven, leergierig en enthousiast. Je hebt gevoel voor humor en neemt initiatief. Verder ben je stressbestendig, accuraat, zelfstandig, maar ook een team-player.

  • Je hebt een uitstekende kennis van de Belgische arbeidswetgeving.
  • Het is een pré als je al met SD Worx en SAP kunt werken.
  • Je beschikt over een goede kennis van de Engelse taal in zowel woord als geschrift. Kennis van de Franse taal is een pré.
  • Je bent zeer discreet.
  • Je neemt graag het initiatief en vindt een goede werksfeer belangrijk.
  • Je hebt 5 tot 10 jaren werkervaring en je bent fulltime beschikbaar.

En hoe nu verder?

Als je enthousiast bent geworden door bovenstaand verhaal, kun je je sollicitatie insturen. We kijken uit naar je motivatie en CV. 

En heb je in de tussentijd nog vragen? Dan kun je bellen of mailen met Olga Liket, via (+31) 040 235 46 00 of [email protected]

 

Apply