Date

2/19/2019

Region

Europe

Office

Amsterdam, Netherlands

Specialism

Account Servicing

Junior Communicatieadviseur


Ben je op zoek naar een nieuwe baan waarin je dagelijks uitgedaagd wordt door je collega’s en klanten zoals 20th Century FOX, Uber en LG Electronics? Een baan waarin je met jouw ideeën de tofste campagnes neerzet, die misschien wel zó goed zijn dat ze in de prijzen vallen? Lees dan snel verder.

Kirsten zoekt een collega

Kirsten zoekt een nieuwe collega voor haar team. Iemand die samen met haar ervoor wil zorgen dat journalisten en bloggers aandacht besteden aan jullie klanten, zodat die klanten op hun beurt meer producten verkopen of worden gezien als autoriteit.

Waar jij je mee bezig houdt

Geen dag is hetzelfde bij LEWIS. Met je team werk je samen op een aantal accounts waarvoor je pr-plannen maakt, uitvoert en evalueert. Met je netwerk, energie en ideeën weet je mooie kansen voor je klanten te realiseren. Je schrijft blogs, persberichten en social content, adviseert je klanten over content marketing en digital advertising. En je zet je in om samen met Kirsten tot indrukwekkende resultaten te komen.

Welke achtergrond en ervaring je meebrengt

Je bent gedreven, leergierig en nieuwsgierig. Je bent accuraat en vindt het leuk om te schrijven; zowel de meer serieuze teksten als social media-berichten. Je neemt initiatief en bent creatief. Je bent stressbestendig, een team-player en enthousiast over LEWIS en onze aanpak.

Je bent een starter of hebt 1à 2 jaar werkervaring. Daarnaast heb je een afgeronde hbo/wo-opleiding richting communicatie en/of marketing en beschik je over een goede kennis van de Engelse taal in zowel woord als geschrift. Je bent fulltime (40 uur per week) beschikbaar.

Dit bieden we

Een afwisselende baan met eigen verantwoordelijkheid en leuke collega’s in een snelgroeiende internationale omgeving. Een uitdagende functie met volop ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in pr, marketing en digital. Wij hebben passie voor ons vak, voor onze klanten en voor onze collega’s. Plezier in en op je werk vinden we heel belangrijk. We investeren dan ook in sociale activiteiten en gaan regelmatig buiten kantoortijden samen op pad.

En hoe nu verder?

Als je enthousiast bent geworden door bovenstaand verhaal, kun je je sollicitatie insturen via de link. Kirsten en alle andere collega’s kijken uit naar je motivatie en cv.

En heb je in de tussentijd nog vragen? Dan kun je bellen of mailen met Olga Liket, via 06-14336512 of olga.liket@teamlewis.com.

 

Apply