Skip to main content
LEWIS

Date

2/4/2021

Region

Europe

Office

Eindhoven, Netherlands

Department

Creative

Junior Social Media Designer


Heb jij affiniteit met social media en ben jij een designer die altijd op zoek is naar een nieuwe trend? Dan hebben wij iets te bieden, namelijk de volgende stap in jouw carrière: een rol binnen ons team van specialisten op het gebied van digital marketing en creative.

Wie zijn wij?

Wij zijn LEWIS, een snelgroeiend bureau op het gebied van PR en online marketing, met een internationaal netwerk van dertig kantoren wereldwijd. LEWIS heeft in Nederland twee kantoren, in Amsterdam en Eindhoven. Vanuit beide locaties bedienen wij een breed klantenportfolio van aansprekende merken.

Wij hebben passie voor ons vak, voor onze klanten en voor onze collega’s. Onze cultuur zou je het beste kunnen omschrijven als ambitieus, waarbij we een klantgerichte, pragmatische en resultaatgedreven aanpak combineren met een creatieve benadering.

We geven onze mensen ruimte voor groei, persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid om van ons internationale netwerk te profiteren. Wat we ervoor terugvragen is inzet, enthousiasme en initiatief.

Voor ons team in Eindhoven zoeken we versterking in de vorm van een fulltime (m/v):

Junior Social Media Designer

Wat ga je doen?

Als Junior Social Media Designer ben je onderdeel van het creative team.

Zoals de titel al zegt ligt de algemene focus van jouw werk bij social media campagnes. Samen met andere creatives en copywriters ontwikkel je creatieve campagnes die met name via verschillende social media kanalen hun doelgroepen bereiken.

De customer journey wordt door jou van begin tot het eind vormgegeven. Al dan niet in samenwerking met andere creatives ben jij verantwoordelijk voor het visuele gedeelte van deze creatieve en resultaatgerichte campagnes.

Wil je naast online, ook offline designs maken? Be our guest! De opmaak van drukwerk, een tof pitch deck of een klantgeschenk. Je kunt het zo gek niet verzinnen, het komt allemaal een keer voorbij.

Kortom, dit is een functie voor mensen die altijd op zoek zijn naar een nieuwe manier om op te vallen.

Wie ben jij?

Je bent gedreven, nieuwsgierig en je hebt een goed gevoel voor humor. Je neemt initiatief en hebt een hands-on mentaliteit. Verder ben je stressbestendig, een team-player en enthousiast over LEWIS, ons werk en onze ambities.

Ook heb je een relevante, afgeronde MBO+/HBO opleiding (enige werkervaring, met voorkeur aan bureauzijde is een pré).

Daarnaast kun je goed overweg met de relevante Adobe pakketten, beschik je over een goede kennis van de Engelse taal in zowel woord als geschrift en ben je fulltime beschikbaar.

En hoe nu verder?

Als je enthousiast bent geworden door bovenstaand verhaal, kun je je sollicitatie insturen via deze link. We kijken uit naar je motivatie, cv en portfolio. 

En heb je in de tussentijd nog vragen? Dan kun je bellen of mailen met Olga Liket, via 040-2354600 of ol[email protected]

 

Apply