Skip to main content
LEWIS

Date

11/3/2020

Region

Europe

Office

Amsterdam, Netherlands

Department

Account Servicing

PR- & Communicatieadviseur


We groeien hard bij LEWIS Amsterdam. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega’s, in de functie van PR- & Communicatieadviseur. Ofwel Account Manager – we houden eigenlijk niet zo van functietitels, maar we moeten het beestje nou eenmaal een naam geven.

Als Account Manager ben je eindverantwoordelijk voor een pakket toffe klanten. Je schrijft plannen, zet de koers uit en zorgt ervoor dat die koers aangehouden wordt. Tenzij het onderweg natuurlijk gaat stormen en blijkt dat er aanpassingen nodig zijn om toch dat einddoel te halen. Dit betekent dat je dus proactief denkt én handelt en dit op een goede manier weet over te brengen naar zowel je klanten als je eigen team.

Wat ga je precies doen?

Je geeft leiding aan 1 of 2 junior collega’s die graag het vak van jou willen leren. We zoeken dus sowieso een teamplayer. Je geeft constructieve feedback waarmee je je team beter maakt, leert hen de kneepjes van het vak en zorgt ervoor dat het een gezellig boel is. Sfeer vinden we erg belangrijk hier namelijk!

Daarnaast heb je een poule van accounts. Hiervoor schrijf je de strategische communicatieplannen en bewaakt de kwaliteit hiervan goed. Dit betekent dat je constant op de hoogte bent van wat er speelt en houd je alle ontwikkelingen in de markt die interessant kunnen zijn voor je klanten in de gaten. Je volgt het nieuws op de voet en wanneer je kansen ziet, weet je hier snel op in te haken.

Ook ben je een kei in (werk)relaties onderhouden. Je zorgt ervoor dat je klanten gelukkig zijn én blijven. Je leidt meetings, organiseert brainstorms en verrast ze af en toe met nieuwe dingen. 

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde hbo/wo-opleiding, bij voorkeur richting communicatie en/of marketing
  • Je hebt enkele jaren werkervaring aan bureauzijde (bij voorkeur B2C)
  • Je hebt een goede kennis van de Engelse taal
  • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week

Wie zijn wij?

LEWIS is een internationaal communicatiebureau. In Amsterdam werkt een jong team van enthousiastelingen met expertises op verschillende gebieden: PR, events en content-, digital- en influencer marketing. Wij maken geïntegreerde campagnes. Dat is hippe vaktaal, maar we bedoelen ermee dat wij alle vormen van content kunnen produceren en distribueren. Dus naast traditionele PR, doen we ook social, digital, marketing en werken we aan creatieve concepten.

We werken dagelijks voor verschillende gave merken zoals BBC First, Deliveroo, Luxaflex, Sunweb, Rockstar Games, Pathé Thuis en LG. Daarnaast doen we veel projecten waar we onze energie en creativiteit in kwijt kunnen.

Zie jij jezelf wel als Account Manager bij LEWIS Amsterdam werken? Neem dan contact op met Olga Liket via (020) 220 0 220 of stuur je cv met motivatie naar [email protected].

Apply