Insights

Technology Public Relations Quiz


Stephen Oakes
Published on May 10, 2018
By Stephen Oakes

Think You Know Technology Public Relations? Take this Quiz!

Technology Public Relations Quiz

1. Marc Andreessen is best known for:

a. Evangelizing PCI-DSS for the financial services industry
b. Popularizing the use of CRM software
c. Co-authoring Mosaic, the first widely used web browser
d. Who is Marc Andreessen?


2. Which of the following terms will likely make a reporter gag when reading your pitch? 

a. Frame the dynamic
b. Digital disruption
c. Game changer
d. All of the above


3. 5G is:

a. The standard agency monthly retainer for a mid-size tech company
b. An abbreviation for 5th generation wireless systems
c. Another name 50 Cent considered early in his career
d. The speed at which a space capsule re-enters Earth’s inner atmosphere


4. Which company didn’t exist 15 years ago?

a. Google
b. Apple
c. Amazon
d. Facebook


5. URL stands for:

a. Universal Resource Locator
b. Unrestricted Relay Location
c. Uber Road Logistics
d. Unallocated Retainer Leftover


6. Which of the following is NOT related to either the Tesla/SpaceX CEO, a European trade agreement or a walrus?

a. Elon Musk
b. Benelux
c. Ivory Tusks
d. Pudding


7. A key advantage of SD-WAN is:

a. The ability to deploy sensors along a network in order to measure its efficiency
b. Closer integration of routers with ERP software
c. Simplifying the management and operation of a network by decoupling the networking hardware from its control mechanism
d. Bringing edge intelligence to distributed networks such as the IoT


8. “Wi-Fi” is correct according to AP Style.

a. True
b. False


9. In networking, high latency refers to:

a. Relatively short transmission times
b. Relatively long transmission times
c. Hardware that is present but not visible
d. Connection of a large number of devices


10. Almost done! What would you like to do after this?

a. Take a walk in the woods
b. Dive into a pool
c. Dive into an empty pool
d. Call it a day


For more (attempts at) humor to ease your stressful day, have a look at the LEWIS Say No to Nonsense series of short videos. There we make fun of agency-speak and well…ourselves.

Just please don’t steal the idea of shooting a rocket into the sun to make a solar storm of sales. We think that’s a real disruptive game changer that’ll reframe the dynamic.

Want to take our interactive version of this quiz? Click here.

Answer key:
1.) c 2.) d 3.) b 4.) d 5.) a 6.) d 7.) c 8.) a 9.) b 10.) a,b,c or d, though we don’t recommend c
.


Go back to blog list

Looking to connect with someone from LEWIS? Fill out the form below and we'll be in touch!
loading icon
comments powered by Disqus