Skip to main content
LEWIS

Region

Benelux

Office

Amsterdam, Netherlands

Department

Account Servicing

Apply

Campaign Intern (PR / communication)


Ben jij een breed inzetbare, creatieve student die op zoek is naar een uitdagende stage? Heb je affiniteit met PR, communicatie en content? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij gaat bij TEAM LEWIS meewerken aan projecten voor verschillende klanten. 

TEAM LEWIS is een groeiend, internationaal PR- en marketingcommunicatiebureau met 25 kantoren wereldwijd. Onze ambitie kenmerkt onze cultuur, waarbij we een resultaatgedreven aanpak combineren met creativiteit. Wij hebben in de Benelux vier kantoren, namelijk in Eindhoven, Amsterdam, Brussel en Antwerpen. 

Wat ga je doen?
Geen dag is hetzelfde bij TEAM LEWIS door de verschillende klanten en uiteenlopende campagnes. Over het algemeen zullen jouw werkzaamheden variëren van het opmaken van rapportages, versturen van perspakketten en het schrijven of vertalen van blogs, persberichten en social content. Ook krijg je de kans om je creativiteit in te zetten tijdens een brainstorm of bel je in bij een belangrijke klantcall. Kortom; je zet je in om samen met ons tot indrukwekkende resultaten te komen.

Als PR / Communicatie stagiaire zal je onderdeel uitmaken van de Account Servicing teams in Amsterdam. Deze teams bestaan uit specialisten op het gebied van PR, social media, communicatie, marketing en content. Daarnaast zul je voor de aansprekende campagnes ook schakelen met collega’s uit het Content, Digital Marketing of Creative team.

Over jou

Je bent een leergierige, nieuwsgierige en enthousiaste doener die:

  • Momenteel een relevante HBO-studie doet;
  • Op zoek is naar een werkstage en geen afstudeerstage;
  • Pro-actief is, gevoel voor humor heeft en flexibel is;
  • Een grote affiniteit heeft met content, PR en communicatie;
  • Nieuwsgierig is naar de laatste trends binnen media;
  • De Nederlands en Engelse taal goed beheerst (gesproken en geschreven).


Wat bieden we jou?

Een uitdagende meewerkstage in ons gezellige kantoor in Amsterdam, waarbij je de kans krijgt echt de handen uit de mouwen te steken en mee te denken en werken aan campagnes van een full-service marketingcommunicatiebureau. Je krijgt veel verantwoordelijkheid waardoor je de teams en de werkzaamheden écht leert kennen. Uiteraard vinden wij gezelligheid ook erg belangrijk, dus hopelijk houd je van een potje tafelvoetbal of doe je mee met de maandelijkse Sports & Social? 😉

Je ontvangt een stagevergoeding van €400, - bruto per maand op basis van een fulltime (40-urige) werkweek. Startdatum is bespreekbaar!

LEWIS is an Equal Opportunity Employer. We are committed to creating and fostering an environment focused on equality, empowerment and respect. We strive to create an inclusive workplace that supports and celebrates our diversity. We continue to invest in our efforts to ensure that LEWIS is a place where everyone can thrive.


En hoe nu verder?


Als je enthousiast bent geworden door bovenstaand verhaal, dan kun je je sollicitatie via de link insturen. Succes!

Heb je in de tussentijd nog vragen? Neem dan contact op met Caroline via 06-29589862 of [email protected].

#LI-hybrid Amsterdam, Netherlands
#LI-CD1

Apply