Skip to main content
LEWIS

Technologie zorgt ervoor dat informatie en nieuws zich supersnel verspreidt. In zekere zin brengt dit ons dichter bij elkaar en is de wereld kleiner geworden. Maar het is ook de katalysator gebleken voor het verspreiden van paniek en angst, vooral wanneer bedrijven worden overrompeld door epidemieën, stakingen en andere onzekerheden.

Als communicatieprofessional is het belangrijk om voorbereid te zijn op dit soort situaties, maar deze komen natuurlijk nooit wanneer je het verwacht of op een gelegen moment. LEWIS helpt merken wereldwijd het hoofd te bieden aan dergelijke uitdagingen. Speciaal daarvoor hebben wij een ‘Business not as usual-checklist’ ontwikkeld waarin we de belangrijkste stappen beschrijven om communicatie op peil te houden in tijden van onzekerheid.

Als een internationaal communicatiebureau bieden we specifieke business continuity marketingdiensten waarbij wij kunnen ondersteunen bij elk soort crisis. Lees hieronder verder.

 Business Continuity Marketing


Als internationaal communicatiebureau begrijpen we hoe zowel wereldwijde als lokale bedreigingen onrust kunnen veroorzaken. Maar we weten ook dat er manieren zijn om uitdagingen te verlichten en zakelijke veerkracht te tonen. Door gebruikelijke communicatieactiviteiten te combineren met moderne technologie, kunnen we uw marketing- en communicatieteam ondersteunen bij het creëren van communicatieoplossingen en het verlagen van risico’s en mogelijke merk- of reputatieschade.

 

We bieden ondersteuning op de volgende gebieden:

 

Vertrouwen van stakeholders – geef interne en externe stakeholders, klanten en eigen personeel vertrouwen door de organisatie voor te bereiden op mogelijke dreigingen. Richt de nodige communicatietactieken in om snel te reageren wanneer nodig.

Behouden van marktaandeel – inzicht in de huidige markt en het monitoren van concurrenten is belangrijk om het marktaandeel te behouden en zelfs concurrentievoordeel te behalen tijdens een operationele of sociale dreiging.

Zet technologie in – geverifieerde sociale platforms, e-commercesites, videoconferenties en webinars zijn allemaal belangrijke hulpmiddelen in een crisissituatie. We helpen u oplossingen te vinden voor marketinguitdagingen en beschikbare technologie op de juiste manier in te zetten.

Gevoeligheid in communicatie – het gebruik van de juiste toon op het juiste moment is cruciaal voor crisiscommunicatie in moeilijke tijden. We hebben hoge standaarden als het gaat om crisiscommunicatie.

Onze internationale ervaring

LEWIS werkt al bijna 25 jaar samen met B2B- en consumentenmerken wereldwijd. In deze periode hebben we gewerkt voor bedrijven uit uiteenlopende industrieën om business continuity te garanderen tijdens zwaardere periodes.

 

Een greep uit onze internationale casestudy’s:

internationale casestudy's

En internationale awards

We hebben awards gewonnen voor onze inzichten en ideeën en onze evenementen. Ook hebben we prijzen in de wacht gesleept voor onze mediarelaties, ervaring en creativiteit. De beste ideeën en de bijzondere uitvoering daarvan zijn beloond. Maar het voornaamste is, we hebben awards gewonnen voor onze klanten.

European PR Agency

Neem contact op