Loading...

Skip to main content
Communicatie

Public Relations

Een goede public relations-campagne begint met de juiste PR-strategie. Samen met jouw bedrijf bepalen we de kernboodschappen en bedenken we een aanpak om dit verhaal op de juiste plek te krijgen.

TEAM LEWIS PR AGENCY BELGIUM

PR-OPLOSSINGEN VOOR ELKE UITDAGING

Een relevant, sterk verhaal is de basis van iedere succesvolle Public Relations Service. Maar hoe zorg je ervoor dat iedereen je boodschap ook daadwerkelijk te zien krijgt? Hoe overtuig je de media van de nieuwswaardigheid van jouw persbericht? En hoe krijg je jouw verhaal bij het publiek dat je voor ogen hebt? Daarvoor ben je bij PR-bureau TEAM LEWIS aan het juiste adres. Ons team van ervaren PR-professionals zorgt via earned media, owned media en paid media dat jouw content wordt verspreid over Vlaanderen, Wallonië en Brussel.

  • Naamsbekendheid vergroten
  • Reputatiemanagement
  • Merkpositionering
  • Crisiscommunicatie
  • Influencermarketing
  • Media coverage
  • Eventmanagement
Neem contact op met ons

Het oplossen van jouw communicatie en public relations uitdagingen

Zie ons als een verlengstuk van jouw team, klaar om je dagelijkse, driemaandelijkse of jaarlijkse doelen en uitdagingen aan te pakken, terwijl we samen de successen vieren. We zijn een geïntegreerd team dat altijd ideeën heeft over grootschalige campagnes, luisteren naar de doelgroep van jouw bedrijf en onderzoek doen naar relevante mediakanalen die perfect aansluiten op het verspreiden van jouw unieke verhaal.

We begrijpen dat timing cruciaal is in elk aspect van jouw bedrijf. Daarom streven we ernaar om de communicatiestrategie relevant te maken voor klanten op de momenten die er het meest toe doen. Door te luisteren naar sociale netwerken en het in de gaten. houden van analytische dashboards, zijn onze teams gespecialiseerd in media en storytelling.

Process
PR

Beekse Bergen

Persrelaties en Influencer Marketing

Integrated Marketing

Lancering van Center Parcs’ nieuwe merkidentiteit

Welcome into our Nature

Digital

PostNL

Cadeautjes voor kinderen in armoede