Loading...

Skip to main content

Aan de slag bij een internationaal bureau

Elke dag is anders. We zijn niet alleen een wereldwijd bureau. We zijn een internationaal team. We werken in meer dan 80 markten om klanten onze bekroonde ervaringen te bieden. En dat doen we de hele dag door. Waarom je deel uit zou willen maken van TEAM LEWIS? Nou, omdat succes niet alleen om jou draait. Het gaat over ons allemaal.

Bekijk onze vacatures

Cultuur
Meer dan een buzzwoord

Energiek, ondernemend, avontuurlijk, vastberaden en dynamisch. Dit zijn slechts enkele van de eigenschappen die onze cultuur omschrijven. Het draait allemaal om mensen. Ondanks dat we een heel divers team zijn, verspreid over een internationaal netwerk, verbindt de sterke TEAM LEWIS-cultuur ons. We moedigen creativiteit en het uitvoeren van nieuwe experimenten aan. De verwachting overtreffen is onze passie en dat doen we door altijd op zoek te zijn naar een betere oplossing.

Wereldwijd

24

Kantoren

650

Specialisten

40

Gesproken Talen

Wat ga je doen?

Creativiteit en data sturen onze bekroonde geïntegreerde campagnes. Bekijk de cases die we al eerder mochten maken voor onze klanten.

Met wie je gaat werken

We hebben een internationale cultuur, maar werken als één team samen. We leren van elkaar en hebben plezier in ons werk. Daarnaast hebben we natuurlijk ook veel lol samen. Dat is de sleutel tot ons gezamenlijke succes.

Hugues Batigny

Client Engagement Director, France

Celia Clark

Client Engagement Director, UK

Nafisa Dahodwala

Account Manager, Malaysia

Mia Savastano

Talent Manager, UK

Danny Wong

Digital Engagement Director, APAC

Life at LEWIS

We streven naar vooruitgang

Diversiteit
Maatschappelijke impact
Groei
Training
Ontdekken

Ons motto? Nooit stoppen met groeien.

Onze toewijding aan diversiteit

Zoveel verschillende jonge, getalenteerde mensen melden zich bij ons aan en wij zijn altijd op zoek naar diversiteit. En daarmee doelen we onder andere op etniciteit, gender, geaardheid en wel of geen handicap. Maar achtergrond, opleiding en omstandigheden kunnen daar ook bij horen.

Het maakt ons niet uit waar je vandaan komt. Als je dezelfde richting op kijkt, willen we je spreken. Wij geloven immers dat verschillende mensen verschillende vaardigheden hebben. Onze managers hebben veel verschillende achtergronden. Eentje is voor alle examens gezakt, waaronder die voor motormonteur. Een ander was een assistent in de drukkerij en heeft geen diploma. Alle grote succesverhalen zijn gebaseerd op doorzettingsvermogen om herhaaldelijk falen te overwinnen.

Waar we wel in geïnteresseerd zijn, zijn mensen die een verhaal hebben en het kunnen vertellen. Maak daarom een korte introductievideo voor ons. Vertel ons jouw verhaal!


Maatschappelijke impact staat centraal

Gedreven door een maatschappelijk doel? Alleen al dit jaar zullen we meer dan €1 miljoen doneren aan maatschappelijke doelen. Iedereen bij TEAM LEWIS heeft bijvoorbeeld een budget van €1.000 om een zelfgekozen goed doel te steunen. Daarbovenop keren we een bonus uit van hetzelfde bedrag om hun werkzaamheden aan te moedigen. ook kunnen onze medewerkers hun goede doel actief helpen via vrijwilligerswerk, terwijl TEAM LEWIS hun salaris blijft vertalen. Tot slot kun je ook meedoen met ons interne DICE-team (Diversity, Inclusion, Care, and Equity).


Persoonlijke Groei

Bij TEAM LEWIS bepaal jij je pad. Je wordt aangemoedigd om je kennis te vergroten en krijgt alle kansen om jouw doelen te bereiken. De toekomst ligt in jouw handen.


Training

We zijn er trots op dat we ons leven lang kunnen leren en hebben training en ontwikkeling dan ook hoog in het vaandel staan. Wil jij hands-on ervaring op doen bij een bureau en je carrière in PR en digital marketing een boost geven? Dan ben je bij on aan het juiste adres.

  • Rise & Shine is ons interne trainingsprogramma. Het is ontworpen om onze kennis te vergroten en professionele vaardigheden te ontwikkelen binnen onze branche.
  • We zijn allemaal Google Digital Garage-gecertificeerd. Dit helpt ons om mee te bewegen met de dynamische branche waarin we ons bevinden.

Ontdekken

Hoe meer we verbonden zijn met elkaar, hoe beter. Met behulp van het TEAM LEWIS-paspoort heb je toegang tot een netwerk van collega’s over de hele wereld. Ongeacht je rol of ervaring kun je een ander kantoor bezoeken, internationale collega’s ontmoeten, nieuwe steden verkennen en jezelf onderdompelen in nieuwe culturen. Het is ook een kans om de diversiteit van ons bedrijf te ontdekken en met nieuwe klanten aan de slag te gaan. Velen van ons hebben bij meerdere TEAM LEWIS-kantoren gewerkt. Hier zijn enkele van onze verhalen:


We zoeken altijd naar talent

Heb je geen passende rol gevonden, maar denk je dat je goed binnen ons team past? Laat ons dan weten wie je bent en wie je wilt zijn binnen ons team door ons een introductievideo van jezelf te sturen. Andere creatieve motivaties zijn ook welkom. Laten we een praatje maken!

Stuur je motivatie