Waarom pas
jij bij ons?

We hebben een bekroond team en geweldige klanten. We zijn erg flexibel en hebben heel wat in onze mars. Maar even serieus, waarom zou je nu deel uit willen maken van LEWIS?

Wel, omdat succes niet alleen om jou gaat. Het gaat over ons allemaal.

 

De LEWIS-cultuur


Energiek, ondernemend, avontuurlijk, vastberaden en dynamisch.

Dit zijn slechts enkele van de eigenschappen die onze cultuur omschrijven. Geloof je ons niet op ons woord? Wel, zie dan zelf hoe het leven bij LEWIS er aan toe gaat.

/ /

Vind jouw rol bij LEWIS

Eén team, één droom, vijf waarden

Het draait allemaal om mensen. Ondanks dat we een heel divers team zijn, verspreid over een internationaal netwerk, zijn we samen verbonden door onze sterke LEWIS-cultuur. De kern van onze cultuur zijn onze waarden.

/ /

Vind jouw rol bij LEWIS

LEWIS Paspoort


LEWIS heeft een internationale cultuur omdat de wereld nu eenmaal wordt gedreven door het internet. Het marktpotentieel van onze klanten is wereldwijd. Daarom willen we dat onze medewerkers internationale culturen ervaren.

Met behulp van het LEWIS-paspoort heb je toegang tot een netwerk van collega’s over de hele wereld. Ongeacht je rol of ervaring, je kunt elk kantoor bezoeken, internationale collega’s ontmoeten, nieuwe steden verkennen en jezelf onderdompelen in nieuwe culturen. Het is ook een kans om de diversiteit van ons bedrijf te ontdekken en met een nieuwe klantenmix aan de slag te gaan.

We bieden twee programma’s. Met één kan je proeven van de verschillende LEWIS-kantoren. Het andere biedt de mogelijkheid om voor een langere periode deel te nemen aan een twin office-programma waarmee teams in verschillende delen van de wereld van elkaar kunnen leren en kunnen samenwerken aan initiatieven.

/ /

Vind jouw rol bij LEWIS

Employee Ownership


We zijn grote voorstanders van employee ownership

We hebben dan ook het grootste employee ownership programma in onze branche, met meer dan 70 partners.

LEWIS partners zijn de belangrijkste stakeholders. Elk jaar benoemt de partnergroep enkele nieuwe leden. Uitstekende bijdrage, toewijding, ijver, passie en gevoel voor humor zijn slechts enkele van de kenmerken die nodig zijn om lid te worden van de groep.

/ /

Vind jouw rol bij LEWIS

Training en ontwikkeling


We stellen training en ontwikkeling hoog op onze prioriteitenlijst.

Ben je op zoek om hands-on ervaring op te doen in een agentschap en je carrière in PR en digital marketing een boost te geven? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees meer over onze Graduate Training Academy.

/ /

Vind jouw rol bij LEWIS

Gallerij


Laat van je horen