Skip to main content
TEAM LEWIS LEWIS

Waarom pas
jij bij ons?

We hebben een bekroond team en geweldige klanten. We zijn erg flexibel en hebben heel wat in onze mars. Maar ontdek vooral zelf waarom je deel zou willen uitmaken van LEWIS!

Ontdek de huidige vacatures bij LEWIS België:

 

De LEWIS-cultuur


Energiek, ondernemend, avontuurlijk, vastberaden en dynamisch.

Dit zijn slechts enkele van de eigenschappen die onze cultuur omschrijven. Je hoeft ons niet op ons woord te geloven. Kijk zelf maar even hoe het er bij LEWIS aan toegaat.

/ /

Vind jouw rol bij LEWIS

Eén team, één droom, vijf waarden

Bij LEWIS draait alles om mensen. Ondanks dat we een heel divers team zijn, verspreid over een internationaal netwerk, zijn we samen verbonden door onze sterke LEWIS-cultuur. Onze waarden vormen daar het hart van.

/ /

Vind jouw rol bij LEWIS

LEWIS Paspoort


De internationale cultuur bij LEWIS wordt gedreven door een globaal klantenportfolio. Het marktpotentieel van onze klanten is wereldwijd. Daarom willen we dat onze medewerkers internationale culturen ervaren.

Met behulp van het LEWIS-Paspoort heb je toegang tot een netwerk van collega’s over de hele wereld. Ongeacht je rol of ervaring, je kunt elk kantoor bezoeken, internationale collega’s ontmoeten, nieuwe steden verkennen en jezelf onderdompelen in nieuwe culturen. Het is ook een kans om de diversiteit van ons bedrijf te ontdekken en met een nieuwe klantenmix aan de slag te gaan.

We bieden daartoe twee programma’s: met het ene kan je proeven van de verschillende LEWIS-kantoren. Het andere biedt de mogelijkheid om voor een langere periode deel te nemen aan een twin office-programma waarmee teams in verschillende delen van de wereld van elkaar kunnen leren en kunnen samenwerken aan initiatieven.

/ /

Vind jouw rol bij LEWIS

Employee Ownership


We zijn grote voorstanders van employee ownership

We organiseren dan ook het grootste employee ownership-programma in onze branche, met meer dan 70 partners.

LEWIS-partners zijn de belangrijkste stakeholders. Elk jaar benoemt de partnergroep enkele nieuwe leden. Uitstekende bijdragen, toewijding, ijver, passie en gevoel voor humor zijn slechts enkele van de kenmerken die nodig zijn om lid te worden van de groep.

/ /

Vind jouw rol bij LEWIS

Training en ontwikkeling


Training en ontwikkeling staan hoog op onze prioriteitenlijst.

Wil je hands-on-ervaring opdoen bij een bureau en je carrière in PR en digital marketing een boost geven? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees meer over onze Graduate Training Academy.

/ /

Vind jouw rol bij LEWIS

Gallerij


Neem contact op