Skip to main content
LEWIS

Storytelling

Creatieve en goede content is de basis van iedere succesvolle PR- en marketingcampagne. Er zijn talloze verschillende manieren om je boodschap bij de doelgroep terecht te laten komen, maar één ding moet altijd voorop staan: hoe relevanter je verhaal, des te groter de impact. Bij LEWIS geloven we in de kracht van storytelling.

 

Content strategie

Een sterk verhaal begint met een helder doel. Wat wil je bereiken met je verhaal? Jouw bedrijfsdoelstellingen staan centraal en vormen de basis van de content strategie waarin we beschrijven hoe we deze doelen gaan realiseren. Daarnaast brengen we ook in kaart wie de doelgroep is, via welke kanalen en met welke boodschappen we hen gaan bereiken. En natuurlijk kiezen we daarvoor de meest passende vorm.

 

Ervaren tekstschrijvers

De veelzijdigheid die typisch is voor LEWIS zie je ook terug in ons content team. Onze ervaren tekstschrijvers, met zowel journalistieke als commerciële roots, zijn goed in het vertellen van bijzondere verhalen die ook echt relevant zijn voor je doelgroep. Want met creatieve content kun je de lezer écht raken.

 

Digital marketingteam

Daarnaast vind je bij LEWIS ambitieuze designers met gevoel, die je boodschap verrijken met unieke visuals en video. Daarna kunnen we je boodschap slim lanceren met behulp van ons LEWIS digital marketingteam, bijvoorbeeld door middel van SEM en SEO.

 

Content Marketing Training

‘Iets willen doen met content marketing’ is één ding, daadwerkelijk aan de slag gaan met het delen van je expertise is een tweede. Heb je ook moeite met het bedenken van onderwerpen voor verhalen, met het daadwerkelijke schrijven of het delen van de verhalen om een groter publiek aan te spreken? Dan is deze workshop iets voor jou. Enkele ex-journalisten en content-experts van LEWIS laten tijdens deze ochtend zien dat iedereen een schat aan informatie in zich heeft en leren je technieken aan hoe je kunt zoeken naar die verborgen schatten. Met enkele praktische tips krijgen beginnende en ervaren schrijvers handvatten aangereikt om die informatie om te zetten in verschillende SEO-geoptimaliseerde teksten, zoals blogs, whitepapers, opinieartikelen of case-study-artikelen. De training geeft het antwoord op onder meer de volgende vragen:

  • Waarom zou je überhaupt content marketing inzetten?
  • Waaruit bestaat een goede contentstrategie?
  • Hoe vertaal je deze door naar een contentkalender?
  • Hoe zorg je ervoor dat de ideeën uit de organisatie naar boven komen?
  • Hoe kun je de zichtbaarheid van deze content vergroten (via externe blogs, social media, nieuwsbrieven, etc.)?

Het tweede gedeelte van de bijeenkomst is een interactieve workshop, waarin we in een brainstormsessie ideeën omvormen tot bruikbare invalshoeken. Daarin ga je aan de slag met een onderwerp; in een feedbackronde ontvang je waardevolle input van de trainers en de overige deelnemers op je tekst. De training wordt gegeven in groepen tot maximaal acht personen en duurt een halve werkdag.

Neem contact met ons op voor meer informatie:
LEWIS Antwerpen
LEWIS Brussel

Neem contact op