Skip to main content
LEWIS

Door

Julie Galot

Gepubliceerd op

September 20, 2019

Tags

agency life, Team LEWIS

Werken bij LEWIS is doorgaans een uitdaging met heel veel afwisseling en verrassingen. Maar soms hebben ook wij eens een moeilijke(re) dag. Gelukkig lopen bij ons 4 universele kantoortypes rond die het werk (en het leven) dan wat kunnen verlichten. Herken jij ze ook?


In de eerste plaats zijn we natuurlijk echte volbloed PR-professionals, maar daarnaast neemt ieder bij ons, al dan niet bewust, nog een andere rol op zich op kantoor. Een sterk team zorgt namelijk niet alleen voor goede resultaten naar klanten toe, maar zorgt ook binnenshuis voor een goede werking en sfeer. Een les over de verschillende persoonlijkheden binnen teams bespaar ik jullie, maar ik deel wel graag enkele kantoortypes die in meerdere kantoren terugkomen. Zo ook bij ons.

Contact CTA-banner

Wij brengen jouw merkverhaal tot leven

Ons professionele team helpt je impact te maken en jouw bedrijfsdoelen te bereiken. We blinken uit in creativiteit en handelen pro-actief. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen.

Chef Haute Cuisine

Elk kantoor beschikt wel over een ‘office feeder’: iemand die niet gelukkig kan zijn als hij of zij de collega’s niet continu kan voederen. Liefde gaat immers door de maag – dat geldt evenzeer voor collega’s. Eten is dan ook een belangrijke bezigheid: het brengt mensen dicht bij elkaar, het maakt iedereen gelukkig, het is lekker, …

Bij ons op kantoor geldt de regel dat een jarige bijvoorbeeld een traktatie meebrengt voor de collega’s. Maar toch is er vaak één iemand die er net bovenuit springt en iets extra’s doet. Als LEWIS office feeder wens ik echter aangesproken te worden als Chef Haute Cuisine, want wat ík mijn collega’s voorschotel, daar kan niemand tegenop.

Chef Airco

Eten is belangrijk voor de atmosfeer op kantoor, maar minstens even belangrijk is de temperatuur. Wanneer we ons niet vermaken met zwoele dansjes hebben we nood aan verkoeling. Soms in de vorm van ijsjes, maar nog veel vaker in de vorm van een goed werkend airconditioningsysteem. Daarom is het belangrijk dat de Chef Airco zijn verantwoordelijkheid opneemt en ervoor zorgt dat de collega’s met een fris hoofd hun werk kunnen doen.

Chef Life

Op elk kantoor vind je een office manager terug, beter gekend als de Chef Life. Deze persoon zorgt ervoor dat het leven vlot verloopt en dat de zaken nooit stilvallen. Als je een probleem hebt, of je hebt iets nodig, dan zorgt hij of zij ervoor dat je leven toch nog verder kan zonder ongevallen of ongemakken. Eén advies: hou de Chef Life steeds te vriend!

Chef Ambiance

De Chef Ambiance houdt een kantoor levendig. Door af en toe luidkeels (al dan niet vals) mee te kwelen met de grootste hits van Marco Borsato of door de grappigste verhalen te vertellen… Deze Chef is ieders beste maatje en laat de cavaflessen steeds stevig knallen. Heeft deze persoon eens een gênant accidentje voor, dan zal hij of zij het graag delen met de groep, tot ieders jolijt.

Wanneer je aan de slag gaat in een kantooromgeving, kies je in de eerste plaats voor een job. De collega’s, die krijg je er gratis bij. Draag zorg voor de goede sfeer en geef iedereen de kans om zijn kantoortype helemaal waar te maken – het maakt het kantoorbestaan alleen maar aangenamer.  Bekijk hier het team en de leuke borrels!

Neem contact op