Skip to main content
LEWIS

Door

LEWIS Communications

Gepubliceerd op

November 27, 2020

Tags

B2B, content marketing, strategie

De ultieme gids voor een B2B contentstrategie


Sinds ongeveer 2012 heeft content marketing zich binnen B2B ontwikkeld tot het populairste jongetje in de marketingmix. Mensen zitten immers niet meer te wachten op pusherige verkoopboodschappen, maar wel op relevante content. Volgens sommige experts zal content marketing op den duur zelfs alle andere vormen van marketing (inclusief advertising) opslokken.

Content Marketing - CTA Banner

De kracht van stoytelling: contentmarketing

Onze teksten hebben écht impact. Van meeslepende blogs en relevante persberichten tot krachtige socialemediaposts die bijblijven. Breid je bereik uit en trek de aandacht van je publiek.


Of het zo ver zal komen, dat weet niemand. Maar de snelle volwassenwording van content marketing zorgt er wel voor dat er een groeiende vraag is naar contentstrategieën. Dat is niet meer dan terecht: wie serieus bezig is met content marketing kan eigenlijk niet zonder een strategie. Je kunt immers niet doelloos blijven aanmodderen.

Maar waaruit bestaat zo’n contentstrategie? Wat staat er allemaal in? In dit handboek nemen we je mee langs alle stappen die nodig zijn om een contentstrategie te ontwikkelen.

Fasen van jouw strategie

Leer meer over de belangrijkste fasen en stappen die je moet doorlopen om tot de beste strategie te komen; van ontwerp tot uitvoering.

Strategie checklist

Ontdek de 10 belangrijkste vragen waar jouw contentplan antwoord op moet geven.

Het belang voor B2B

Begrijp waarom het zo belangrijk is voor B2B-organisaties om een goede contentstrategie te hebben.

 

 

DOWNLOAD HET HANDBOEK

Schakel adblockers uit indien formulier niet zichtbaar is.

Neem contact op