Skip to main content
LEWIS

Door

TEAM LEWIS

Gepubliceerd op

February 5, 2024

Tags

PR, samenwerking

Bolt, het eerste energieplatform in België voor lokale, duurzame stroom, werkt voor zijn PR-activiteiten vanaf januari samen met het internationaal PR- en marketingbureau TEAM LEWIS. Samen bouwen ze verder aan de positionering van het energieplatform op de Belgische markt.


Bolt is het allereerste energieplatform in België dat zich richt op een volledig duurzaam nationaal stroomnet. Wat Bolt onderscheidt van andere energieleveranciers, is dat consumenten hun energie direct kunnen kopen van lokale, groene opwekkers. Gebruikers hebben toegang tot duurzame stroombronnen in België, waardoor ze perfect weten waar hun stroom vandaan komt en welke impact ze hebben op het klimaat. 

Expertpositie claimen

Bolt streeft ernaar België te overtuigen om over te stappen op hernieuwbare energie, gezien het een van de meest bepalende factoren is om het klimaat te redden. Ze maken gebruik van groene energie-opwekkers in België en streven naar maximale transparantie over hun energiebronnen. Om deze doelen te verwezenlijken en hun bekendheid in de Belgische media te vergroten, heeft Bolt internationaal PR- en marketingbureau TEAM LEWIS ingeschakeld. TEAM LEWIS ondersteunt Bolt in het vestigen van hun positie als dé expert in groene, hernieuwbare energie. 

Dorien Janssens, PR & Marketing Specialist bij Bolt: “Vele handen maken licht werk, dus we zijn bij Bolt verheugd om een samenwerking aan te gaan met TEAM LEWIS om onze aanwezigheid en bekendheid op de Belgische markt te vergroten. Hun proactieve benadering richting de pers is precies wat we nodig hebben om ons te onderscheiden. Bovendien is het team steeds op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en spelen ze in op de actualiteit. Hun creativiteit en voortdurende ondersteuning zijn een waardevolle troef en we zijn ervan overtuigd dat het bureau een sterke partner zal zijn in het realiseren van onze missie: energieconsumenten en -producenten te engageren voor een klimaatneutrale toekomst. 

Ook Delphine De Pauw, Managing Director van TEAM LEWIS België, spreekt enthousiast over de samenwerking: “Bolt is als toonaangevend energieplatform voor duurzame energie een boeiende klant met een zeer relevante missie waar we graag onze schouders mee onder zetten. In een tijd waarin duurzaamheid meer dan ooit een brandend actueel onderwerp is, zijn we trots om deel uit te maken van de lokale en Belgische inspanningen van Bolt. We kijken ernaar uit om de expertise van Bolt met enthousiasme op de Belgische markt te presenteren.” 

Neem contact op