Skip to main content
LEWIS

Door

LEWIS Communications

Gepubliceerd op

February 18, 2020

Tags

PR, Team LEWIS

LEWIS België blijft groeien en breidt uit met een nieuw en fris gezicht. Evi Coune komt de rangen versterken. Zij neemt voortaan de rol van PR director voor haar rekening bij de Antwerpse vestiging van LEWIS dat daarmee een volgende stap zet als geïntegreerd communicatiebureau.


Begin dit jaar al koos LEWIS België ervoor om zich voortaan als een volledig geïntegreerd communicatiebureau te gaan positioneren. Een hertekening van het DNA waarin tot voor kort PR centraal stond. Marketing kwam er nu volwaardig bij om het aanbod te verbreden en de ruime klantenportefeuille een erg compleet communicatiepakket aan te bieden. Maaike Linssen zette in die optiek al de stap van Account Director naar Marketing Director. Om het nodige evenwicht te creëren in het PR-team, ging LEWIS België op zoek naar een nieuwe PR director. Want hoewel er voortaan stevig wordt ingezet op marketing, blijft ook PR één van de pijlers in de geïntegreerde aanpak.

Al 13 jaar in PR-wereld

Bij LEWIS viel al snel het oog op Evi Coune. PR zit haast in haar genen. Ze baande zich intussen al bijna 13 jaar een weg in deze wereld. Ze klom op en schopte het via ABCommunication tot Senior PR Consultant bij LVTPR. Nu kiest ze ervoor om haar troeven uit te spelen bij LEWIS. Hoewel iedereen bij LEWIS al erg uitkijkt naar de komst van Evi, is ze zelf zo mogelijk nog enthousiaster om haar tanden in haar nieuwe rol te zetten. “Ik kon me vrijwel meteen helemaal vinden in de waarden van LEWIS”, legt Evi Coune uit. “Net daarom kijk ik er enorm naar uit om, samen met het volledige team van LEWIS Antwerpen, de recente koerswijziging naar een volledige geïntegreerd communicatiebureau mee vorm te geven.”

Verdere groei

Die koerswijziging zet zich zo gestaag verder. LEWIS paste zijn Belgische aanbod aan om zijn klanten de best mogelijke oplossingen te bieden. LEWIS Antwerpen krijgt er voor PR nu de knowhow van Evi Coune bij. Een nieuw gezicht en namens LEWIS is Jeroen Rigole, Vice President Belgium & France nu al overtuigd van de meerwaarde die zij zal toevoegen. “We zijn super blij dat iemand van het kaliber van Evi onze rangen komt versterken. Haar netwerk en expertise zullen zeker bijdragen tot een verdere groei voor ons kantoor in Antwerpen.”

 

Neem contact op