Skip to main content
LEWIS

Door

TEAM LEWIS

Gepubliceerd op

May 21, 2024

Tags

new client, PR

FLOWSPARKS, een Belgisch techbedrijf gespecialiseerd in digitale leermodules, werkt voor zijn PR-activiteiten samen met het internationaal PR- en marketingbureau TEAM LEWIS. Samen bouwen ze verder aan de positionering van het platform op de Belgische, Nederlandse en Scandinavische markten.


FLOWSPARKS wil kennis beschikbaar stellen voor iedereen: “Make Know-how grow” luidt hun tagline. Het SaaS-bedrijf biedt al meer dan 30 jaar interactieve e-learningservices aan en helpt bij de ontwikkeling van online leerprogramma’s. Met de Authoring Tool kunnen bedrijven op basis van didactische templates zelf eenvoudig online trainingen en modules op maat creëren. Via het Learning Management System (LMS) kunnen ze content beheren en de voortgang ervan volgen.

FLOWSPARKS introduceerde onlangs de Co-Author, een AI-functionaliteit die gebruikers ondersteunt in de creatie van digitale leermodules. De AI-integratie ontwerpt een sterke basis. Dankzij de didactische suggesties kunnen gebruikers zich volledig focussen op de overdracht en activatie van hun kennis. Dat  leidt tot betere effectiviteit en kwaliteit van de leercontent, die tot drie keer sneller wordt gecreëerd.

Expertpositie bereiken en naamsbekendheid vergroten

FLOWSPARKS streeft ernaar om marktleider te worden in België op het gebied van e-learning. Daarnaast wil het platform zijn naamsbekendheid vergroten in zowel Nederland als de Scandinavische markten. Om deze doelen te bereiken, schakelde FLOWSPARKS het internationale PR- en marketingbureau TEAM LEWIS in. TEAM LEWIS helpt FLOWSPARKS bij het vestigen van hun positie als expert in e-learningoplossingen en ondersteunt het platform bij zijn mediarelaties met de pers.

Cédric Herregodts, CEO bij FLOWSAPRKS: “Leren is inspireren, en dat is hoe we onze missie ‘Make Know-how Grow’ waarmaken. Door samen te werken met TEAM LEWIS willen we deze missie ook met het grote publiek delen. Onze samenwerking betekent een belangrijke stap voorwaarts in het vergroten van onze aanwezigheid en bekendheid in België, Nederland en Scandinavië. Met de proactieve aanpak van het bureau richting de pers willen we een leidende expertpositie bereiken.”

 Ook Delphine De Pauw, Managing Director van TEAM LEWIS België, spreekt enthousiast over de samenwerking: “Met FLOWSPARKS aan boord bij TEAM LEWIS, omarmen we een innovatieve, creatieve benadering van leren. Door hun missie te koppelen aan de laatste ontwikkelingen in de markt, zijn we ervan overtuigd een waardevolle partner te zijn. We kijken ernaar uit om de expertise van FLOWSPARKS met enthousiasme aan de Belgische, Nederlandse en Scandinavische markten te presenteren.

Cases - cta banner

Haal inspiratie uit onze casestudies

Laat je inspireren door onze campagnes voor gerenommeerde B2B- en B2C-klanten. Ontdek onze casestudies en leer hoe we strategieën tot succesverhalen maken.

Neem contact op