Skip to main content
LEWIS

Door

TEAM LEWIS

Gepubliceerd op

March 12, 2024

Tags

Het internationale PR- en marketingbureau TEAM LEWIS breidt zijn portfolio uit met Milence, een joint venture van Daimler Truck, TRATON GROUP en Volvo Group. Het bedrijf ontwikkelt het grootste publieke laadnetwerk voor elektrische vrachtwagens in Europa. TEAM LEWIS ondersteunt Milence bij het vergroten van de merkbekendheid in België, Nederland, Frankrijk enDuitsland. met de intentie om in een later stadium uit te breiden naar andere Europese markten. Het bureau biedt strategisch communicatieadvies, met een focus op contentcreatie en het opbouwen en onderhouden van zowel internationale als lokale mediarelaties.


Milence heeft als missie om de toekomst van wegtransport fossielvrij te maken. Om dit te realiseren, bouwt Milence aan Europa’s eerste grootschalige openbare laadnetwerk voor alle elektrische vrachtwagens en bussen, ongeacht het merk. Het doel is om tegen 2027 minstens 1.700 laadpunten in Europa te realiseren en beheren. Milence opende de eerste laadhub op 7 december 2023 in Venlo en lanceerde hiermee officieel haar diensten in de markt. Milence slaat de handen ineen met TEAM LEWIS op een cruciaal moment, waarop het bedrijf de eerste belangrijke stappen zet in de uitrol van het laadnetwerk. Het bureau helpt Milence met de communicatie rondom belangrijke openingen en nieuwsaankondigingen.

Cases - cta banner

Haal inspiratie uit onze casestudies

Laat je inspireren door onze campagnes voor gerenommeerde B2B- en B2C-klanten. Ontdek onze casestudies en leer hoe we strategieën tot succesverhalen maken.


Lavinia Baitoiu, Communications & Brand Lead bij Milence: “We zijn enthousiast over de samenwerking met TEAM LEWIS. Het bureau deelt onze visie om echte impact te maken tijdens deze belangrijke fase van onze groei. Door hun internationale expertise en ervaring met dynamische, groeiende organisaties is TEAM LEWIS een uitstekende partner om ons te ondersteunen met het vergroten van onze naamsbekendheid in Europa.”

Yvonne van Bokhoven, EVP Europe & APAC bij TEAM LEWIS: “We zijn trots dat we Milence mogen ondersteunen bij het versterken van hun marktpositie en het vergroten van de merkbekendheid in Europa. Met inmiddels 25 kantoren wereldwijd hebben we een groot netwerk waarmee we Milence zowel op lokaal als Europees niveau kunnen adviseren. Onze samenwerking richt zich op vernieuwing en impact, waarbij we strategisch inspelen op thema’s zoals duurzaam transport om zo een positieve verandering in mobiliteit teweeg te brengen. Met onze ervaring op het gebied van duurzaamheid en mobiliteit, kijken we ernaar uit om met Milence mooie resultaten te behalen in de wereld van elektrisch vervoer.”

Milence

Neem contact op