Skip to main content
LEWIS

Door

LEWIS

Gepubliceerd op

July 1, 2020

Tags

klant, nieuws, win

InterSystems heeft gekozen voor internationaal communicatiebureau LEWIS om de naamsbekendheid te vergroten in de Benelux. LEWIS Duitsland werkt reeds voor InterSystems in de DACH-regio aan diverse marketingactiviteiten. In de Benelux ondersteunt LEWIS InterSystems op verschillende gebieden, van PR en contentcreatie tot social media en videoproductie.


InterSystems is een Amerikaans IT-bedrijf dat zich specialiseert in veilige gegevensuitwisseling. Het bedrijf is vooral bekend met systemen binnen de gezondheidszorg, maar levert zijn platformen ook aan bedrijven en overheden. Op het dataplatform IRIS kunnen klanten applicaties bouwen om er zeker van te zijn dat op een veilige en efficiënte manier toegang wordt verleend tot belangrijke en privacygevoelige data. Tevens stelt het platform klanten in staat gegevens eenvoudig volgens industriestandaarden te delen.

Cases - cta banner

Haal inspiratie uit onze casestudies

Laat je inspireren door onze campagnes voor gerenommeerde B2B- en B2C-klanten. Ontdek onze casestudies en leer hoe we strategieën tot succesverhalen maken.


Tijdens de doorlopende campagne die LEWIS in Nederland en België uitvoert, ondersteunt het bureau bij het vergroten van de naamsbekendheid en het uitdragen van de expertpositie van InterSystems. Door middel van een uitgebreide PR-campagne, ondersteund met contentmarketing en creative services, zoals videoproductie en vormgeving van onder andere infographics, spreekt InterSystems samen met LEWIS C-level beslissers en IT-managers aan.

Sara Shafaq, Marketing Programs Manager, InterSystems Benelux: “Team LEWIS begrijpt onze business en presenteerde in de pitchfase een aantal heel goede ideeën om InterSystems verder op de kaart te zetten. We denken en opereren vanuit dezelfde geïntegreerde contentbenadering en kijken dan ook erg uit naar een nauwe samenwerking waarin we samen de merkpositie in de Benelux gaan versterken.”

Sander van Buuren, Managing Director B2B Division, LEWIS: “Na de succesvolle campagne voor InterSystems in de DACH-regio, kregen we de vraag of we een soortgelijke campagne ook in Nederland en in België konden uitrollen. Daarmee werken we nu in drie landen voor InterSystems, waardoor het bedrijf profiteert van ons internationale netwerk en tegelijkertijd in elke regio samenwerkt met een team van communicatiespecialisten met maximale kennis van de lokale markt.”

Neem contact op