LEWIS

Door

LEWIS

Gepubliceerd op

November 21, 2019

Tags

carrière, digital marketing, PR, stage

Voor onze kantoren in Brussel en Antwerpen zijn we op zoek naar beginnende en ervaren communicatietalenten om ons team te versterken. Je komt terecht in een jong en enthousiast agentschap dat werkt voor bedrijven zoals bol.com, BBC, Orange, 20th Century Fox, Skechers, Vaillant/Bulex en Nintendo.


LEWIS is een internationaal communicatiebureau dat nauw samenwerkt over de grenzen heen. Voor sommige klanten werk je samen met collega’s in andere landen, en er zijn kansen om ervaring op te doen in het buitenland. Kan jij je vinden in een van volgende vacatures of wens je vrijblijvend te solliciteren? Aarzel niet en stuur ons je CV en motivatiebrief!

 

PR Director – Antwerpen

Als PR Director sla je niet alleen de handen in mekaar met je eigen team, maar leg en verbreed je ook contacten met klanten. Je zit op dezelfde golflengte mét diezelfde klanten. De zaadjes die zij planten zet jij om in sprankelende campagnes waarmee zij dan weer scoren. Zichtbaarheid creëren via PR, social media, content en marketingactiviteiten, daar gaat het bij LEWIS om.

Interesse? Stuur een mailtje naar HelloAntwerp@teamlewis.com.

 

Stagiaire – Antwerpen/Brussel

Studeer je (digitale) marketing of communicatie en ben je op zoek naar een interessante stageplaats? Zet je eerste stappen in het vak bij LEWIS België: je wordt begeleid door ervaren consultants en werkt op boeiende campagnes voor tal van Belgische en Benelux-klanten.

Interesse? Stuur een mailtje naar HelloAntwerp@teamlewis.com of HelloBrussels@teamlewis.com.

Neem contact op