LEWIS

Door

LEWIS

Gepubliceerd op

January 30, 2019

Tags

Communicatie, digitale marketing, LEWIS team, PR

Voor onze kantoren in Brussel en Antwerpen zijn we op zoek naar beginnende en ervaren communicatietalenten om ons team te versterken. Je komt terecht in een jong en enthousiast agentschap dat werkt voor bedrijven zoals bol.com, BBC, Orange, 20th Century Fox, Skechers en Nintendo.


LEWIS is een internationaal communicatiebureau dat nauw samenwerkt over de grenzen heen. Voor sommige klanten werk je samen met collega’s in andere landen, en er zijn kansen om ervaring op te doen in het buitenland.

Kan jij je vinden in een van volgende vacatures? Aarzel niet en stuur ons je CV en motivatiebrief!

Communicatie/PR Account Manager – Antwerpen

Als Account Manager zorg je voor een efficiënt en effectief beheer van jouw klantenportefeuilles. Je begrijpt doelen en vereisten van jouw klanten en kan ze vertalen naar creatieve en resultaatgerichte campagnes.

Meer over deze vacature (NL)

Senior Digital Marketing Executive – Antwerpen

Social media en Google Analytics hebben geen geheimen voor jou. KPI’s opstellen, data analyseren en rapporteren zijn je favoriete bezigheid, en ook SEO en SEA zijn je niet onbekend. Dan ben jij het geknipte digitale profiel voor LEWIS!

Meer over deze vacature (NL)

Account Manager – Brussel

Je moedertaal is Frans en je hebt reeds een aantal jaar ervaring. Je bent vertrouwd met campagne- en klantenbeheer en het aansturen van een team. Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Meer over deze vacature (ENG)

Stagiaire – Brussel

Studeer je marketing of communicatie en ben je op zoek naar een interessante stageplaats? Zet je eerste stappen in het vak bij LEWIS België: je wordt begeleid door ervaren consultants en werkt op boeiende campagnes voor tal van Belgische en Benelux-klanten.

Meer over deze vacature (ENG)

Neem contact op