LEWIS

Door

LEWIS

Gepubliceerd op

September 23, 2019

Tags

Communicatie, digitale marketing, LEWIS team, PR

Voor onze kantoren in Brussel en Antwerpen zijn we op zoek naar beginnende en ervaren communicatietalenten om ons team te versterken. Je komt terecht in een jong en enthousiast agentschap dat werkt voor bedrijven zoals bol.com, BBC, Orange, 20th Century Fox, Skechers, Vaillant/Bulex en Nintendo.


LEWIS is een internationaal communicatiebureau dat nauw samenwerkt over de grenzen heen. Voor sommige klanten werk je samen met collega’s in andere landen, en er zijn kansen om ervaring op te doen in het buitenland.

Kan jij je vinden in een van volgende vacatures of wens je vrijblijvend te solliciteren? Aarzel niet en stuur ons je CV en motivatiebrief!

Account Manager – Brussel

Je profiteert van enkele jaren ervaring in de PR-wereld en Frans is je moedertaal? Je bent bekend met project- en klantmanagement en je weet hoe je een team moet leiden? Dan ben jij de juiste persoon voor ons.

Meer informatie over deze vacature (ENG)

Senior Account Executive – Brussel

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse contacten met de media en projectmanagement van klanten. Als de meest mediagerichte rol binnen het Account Servicing team, zal een Senior Account Executive er in slagen om de verhalen van hun klanten met succes naar de media te brengen.

Meer informatie over deze vacature (ENG)

Content Specialist

Je bent verantwoordelijk voor de content planning en creatie van geïntegreerde campagnes. Als creatieve redacteur slaag je er in om content ideeën te ontwikkelen die aansluit bij de kernboodschappen van onze klanten en die content zo te creëren dat deze kan worden gebruikt voor eigen, verdiende, betaalde of gedeelde media.

Meer informatie over deze vacature (ENG)

Interesse? Stuur een mailtje met je CV en motivatiebrief naar  SeniorTeamBe@teamlewis.com.

Stagiaire – Antwerpen/Brussel

Studeer je (digitale) marketing of communicatie en ben je op zoek naar een interessante stageplaats? Zet je eerste stappen in het vak bij LEWIS België: je wordt begeleid door ervaren consultants en werkt op boeiende campagnes voor tal van Belgische en Benelux-klanten.

Interesse? Stuur een mailtje naar HelloAntwerp@teamlewis.com of HelloBrussels@teamlewis.com.

Neem contact op