Skip to main content
LEWIS

Door

LEWIS

Gepubliceerd op

April 23, 2018

Tags

awards

LEWIS is dit jaar binnen vier verschillende categorieën finalist bij de EMEA SABRE Awards. Deze prestigieuze awards belonen PR- en communicatiecampagnes op het gebied van engagement, geloofwaardigheid en relatieopbouw.


Twee van de nominaties zijn voor de LEWIS-kantoren in de Benelux. Zo is de  Adobe-campagne, ‘The Hovering Art Director’, genomineerd voor de beste Digital Campaign-categorie. Deze campagne won vorig jaar al een Digital Communication Award.

Cases - cta banner

Haal inspiratie uit onze casestudies

Laat je inspireren door onze campagnes voor gerenommeerde B2B- en B2C-klanten. Ontdek onze casestudies en leer hoe we strategieën tot succesverhalen maken.


Ons Belgische kantoor sleepte een nominatie in de wacht voor bol.com in de categorie Trade Show. Het Belgische communicatiebureau DDB Brussels en LEWIS creëerden samen de campagne ‘De Onmogelijke Signeersessie’ als ongewone PR-stunt voor de tachtigste editie van de Antwerpse Boekenbeurs. Deze campagne won eerder een European Excellence Award, een Gold Lion en een Eurobest award.

Verder werden de LEWIS-teams in Parijs en in Londen respectievelijk genomineerd voor de categorieën France en Technology: Software and Services. LEWIS Frankrijk zond een campagne van Hiscox in en LEWIS UK zond de reeds met een PRmoment en ICCO Global Award bekroonde campagne voor Infosys in.

De SABRE Awards worden op 23 mei in Amsterdam uitgereikt.

 

Neem contact op