Skip to main content
LEWIS

Door

Gepubliceerd op

May 9, 2023

Tags

Brussel, 25 april 2023 - Malt, Europees toonaangevend platform dat freelancers en bedrijven verbindt, kiest voor TEAM LEWIS om hun PR-activiteiten in België te ondersteunen. Samen willen de twee partners de lokale expertise van Malt verder delen als een betrouwbare oplossing voor freelancers en bedrijven.


Malt is aanwezig in elf regio’s en landen over de hele wereld, en verbindt dagelijks meer dan 500.000 freelancers met meer dan 60.000 bedrijven van verschillende grootten en in verschillende sectoren. Met hun oplossing voor het vinden van de juiste partner voor elk project, beheert en centraliseert Malt de administratieve, juridische en betalingsprocessen in alle veiligheid.

Vorig jaar betrad Malt de Belgische markt waar ze van plan is langetermijnspeler te zijn. Het bedrijf vindt dat TEAM LEWIS perfect in dat plaatje past. De Belgische markt is dan ook zeer dynamisch en heeft veel mogelijkheden op het gebied van freelance.

Cases - cta banner

Haal inspiratie uit onze casestudies

Laat je inspireren door onze campagnes voor gerenommeerde B2B- en B2C-klanten. Ontdek onze casestudies en leer hoe we strategieën tot succesverhalen maken.

Focus op talent

Het portfolio van Malt bestaat uit verschillende hoogopgeleide talenten, actief in de volgende domeinen: IT, Tech & Data, Marketing & Communicatie, Design, Ondersteunende Functies, Interim Management, Strategic Consulting…

Door te focussen op het menselijke element van freelancers in plaats van op de opdracht zelf, beantwoordt Malt aan de reële behoeften van bedrijven: het vinden van talent, het versnellen van hun projecten versnellen en het innoveren van hun activiteiten. Door hun nauwkeurig algoritme biedt het ‘match-making-platform’ hun gemeenschap een ruimte van kansen en keuzes. Daarnaast hecht Malt ook waarde aan geografische nabijheid, waardoor freelancers en opdrachtgevers zinvolle en concrete uitwisselingen hebben die ervoor zorgen dat het project succesvol wordt.

We kijken ernaar uit om deze samenwerking met Malt aan te gaan. Hun talent-first platform is onmisbaar in een wereld waarin werkorganisatie steeds verandert. Malt heeft veel expertise die we graag op de Belgische markt naar buiten brengen“, zegt Delphine De Pauw, Managing Director TEAM LEWIS België.

Malik Azzouzi, Country Manager Malt België, vult aan: “We zijn erg blij om met TEAM LEWIS samen te werken om onze zichtbaarheid en bekendheid op de Belgische markt te vergroten. Hun expertise in PR en merkcommunicatie zal ons helpen onze aanwezigheid in de Belgische media te versterken en onze voornaamste missie te blijven uitdragen, namelijk het beter bedienen van onze gemeenschap van freelancers en klanten.

Neem contact op