Skip to main content
LEWIS

Door

TEAM LEWIS

Gepubliceerd op

May 10, 2023

Tags

Mamma Roma, de restaurantketen gespecialiseerd in pizza al taglio slaat de handen in elkaar met internationaal PR- en marketingbureau TEAM LEWIS. Met deze samenwerking wil Mamma Roma haar zichtbaarheid in België vergroten en haar rebranding in de kijker zetten. De marketing- en pr-activiteiten van TEAM LEWIS helpen Mamma Roma het bruisende Rome naar België te brengen.


Mamma Roma is een restaurantketen waar “pizza al taglio” centraal staat. De krokante pizza in vierkante vorm wordt elke dag vers bereid met traditionele producten die voor 95% afkomstig zijn uit Italië. Verder wordt bijvoorbeeld ook enkel gebruik gemaakt van Italiaanse dranken, zoals de prosecco’s en San Pellegrino.  Mamma Roma geeft voorkeur aan het authentieke en profileert zich als kwaliteitsrestaurant.

Mamma Roma telt zes vestigingen, waarvan vier in Brussel en twee in Gent. In deze grote steden wil de pizzaketen haar kernwaarden, zoals authenticiteit met een knipoog en gezellig samenkomen, overdragen in België. Met hun sterk Belgisch netwerk binnen het medialandschap, is TEAM LEWIS de perfecte partner voor Mamma Roma. Het internationaal PR- en marketingkantoor zal de restaurantketen onder andere ondersteunen in de vernieuwing van hun website en met PR. Daarmee zet  TEAM LEWIS Mamma Roma op de kaart als een gevestigde waarde in de Belgische horecasector.

“De kernwaarden die Mamma Roma in ere houdt, spraken ons meteen aan. Het groot aanbod van keuze, de casual sfeer met een ondeugend kantje is iets dat meteen uitnodigt om langs te komen. We zijn als TEAM LEWIS België dan ook zeer blij dat we Mamma Roma mogen bijstaan bij het vergroten van hun kernboodschappen en -waarden om zo hun productzichtbaarheid te vergroten in België. Ook bij TEAM LEWIS boeten we niet in op kwaliteit, wat ons ideale partners maakt”, aldus Delphine De Pauw, Managing Director bij TEAM LEWIS België.

Ook Sabine Vanderveken, CEO van Mamma Roma Group verheugt zich op de samenwerking: “Het eerste contact met TEAM LEWIS voelde meteen als vertrouwd aan. Hun frisse, dynamische en professionele aanpak past perfect bij het gevoel dat we bij Mamma Roma willen creëren, en de boodschap die we willen uitdragen. Hun communicatie- en marketingexpertise is exact wat we nodig hebben voor het vergroten van onze werking. Bij Mamma Roma zijn we dan ook overtuigd van een succesvolle samenwerking.”

Neem contact op