Skip to main content
LEWIS

Door

TEAM LEWIS

Gepubliceerd op

January 30, 2024

Tags

Internationaal PR- en marketingbureau, TEAM LEWIS, introduceert 'LEWIVERSITY'. Een innovatief trainingsplatform waarmee marketing- en communicatieprofessionals kunnen leren van professionals en zich verder kunnen verdiepen in de laatste ontwikkelingen en toepassingen in de sector. LEWIVERSITY biedt trainingen waarin praktijkvoorbeelden aan bod komen van huidige PR-, communicatie- en marketingexperts met ervaring in alle sectoren wereldwijd.


Het platform biedt ruim meer dan twintig cursussen waarin creativiteit, communicatie en marketing worden behandeld. Cursisten kunnen zich inschrijven voor on-demand, virtuele of fysieke trainingen. Elke maand worden nieuwe trainingen toegevoegd. Vanuit TEAM LEWIS België zijn er een aantal experts die cursussen verzorgen, waaronder Delphine De Pauw over Corporate Communicatie en PR, Arthur Joos over Interne Communicatie, Denis Dalmans over Mediatraining en Evi Coune over Crisiscommunicatie.

Contact CTA-banner

Wij brengen jouw merkverhaal tot leven

Ons professionele team helpt je impact te maken en jouw bedrijfsdoelen te bereiken. We blinken uit in creativiteit en handelen pro-actief. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen.


“Ons doel is om een praktijkgerichte ervaring te bieden met trainingen door experts die elke dag nieuwe uitdagingen tackelen. We willen iedereen de kans geven om te leren van vakmensen”, zegt Jennifer Wu, VP, People APAC & EMEA bij TEAM LEWIS. “Marketing maakt een snelle ontwikkeling door. Deze cursussen zijn een uitbreiding van de interne trainingen die we al aan onze eigen medewerkers aanbieden. Door dit extern uit te rollen, blijven ook andere mensen uit de branche op de hoogte van de nieuwste tools, trends en strategieën.” 

Het programma is geschikt voor zowel beginnende als ervaren marketing- en communicatieprofessionals, maar ook voor mensen die een carrière in communicatie ambiëren of geïnteresseerd zijn in marketing. Het flexibele lidmaatschapsmodel zorgt voor een gevarieerde en uitgebreide leerervaring voor de cursisten.  

“De veranderingen die we zien in de markt, bieden zoveel nieuwe mogelijkheden. Het trainingsplatform begeleidt getalenteerde professionals bij het bereiken van hun potentieel”, zegt Chris Lewis, CEO en oprichter van TEAM LEWIS.   

Voor meer informatie over LEWIVERSITY of om je aan te melden voor een van de cursussen bezoek https://www.lewiversity.com/. 

Neem contact op