Skip to main content
LEWIS

Door

TEAM LEWIS

Gepubliceerd op

November 9, 2023

Tags

aanstelling, office openings

TEAM LEWIS opent een nieuw kantoor in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Dit is het 25ste kantoor van het internationale PR- en marketingbureau wereldwijd. De nieuwe vestiging toont de voortdurende investering van het bedrijf in internationale mogelijkheden voor klanten over de hele wereld. TEAM LEWIS Dubai start met een aantal gerenommeerde internationale klanten, waaronder BlackBerry.  


Maha Ayash is benoemd tot Head of UAE en leidt het team in Dubai. Ze brengt veel ervaring mee op het gebied van strategisch advies. In haar vorige functie adviseerde ze bedrijven in verschillende sectoren zoals mobiliteit, zakelijke dienstverlening, duurzaamheid en lucht- en ruimtevaart. Ayash heeft een masterdiploma van de American University of Beirut en spreekt vloeiend Engels en Arabisch. Daarnaast is ze actief lid van het Top Voice-programma van LinkedIn.

Contact CTA-banner

Wij brengen jouw merkverhaal tot leven

Ons professionele team helpt je impact te maken en jouw bedrijfsdoelen te bereiken. We blinken uit in creativiteit en handelen pro-actief. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen.


Yvonne van Bokhoven, Executive Vice President EMEA en APAC bij TEAM LEWIS, zegt: “De VAE en de MENA-regio zijn belangrijke markten voor veel internationale sectoren. De opening van het kantoor in Dubai is een belangrijke stap voor onze internationale groei. Wij hebben met de opening van dit kantoor gehoor gegeven aan de directe wens van onze klanten. 

“Maha is een getalenteerde consultant met een internationale mentaliteit. Ik kijk ernaar uit om met haar samen te werken om de beste dienstverlening te bieden aan onze klanten in de VAE en daarbuiten,” voegt Van Bokhoven toe.  

Maha Ayash, Head of UAE bij TEAM LEWIS zegt: “Ik ben erg enthousiast om deel uit te gaan maken van TEAM LEWIS. Ik kijk ernaar uit om een deskundig team op te gaan bouwen en geïntegreerde diensten te leveren aan onze huidige en toekomstige klanten. 

Maha Ayash

Neem contact op