Skip to main content
LEWIS

Door

TEAM LEWIS

Gepubliceerd op

December 18, 2023

Tags

logistiek, PR, samenwerking

Port of Antwerp-Bruges, de tweede grootste haven van Europa, werkt sinds kort voor haar internationale PR-activiteiten samen met het internationale PR- en marketingbureau TEAM LEWIS. Samen zullen ze verder bouwen aan de positionering van de haven binnen diverse thema’s, zoals het internationale belang van de haven voor Europa, de haven als economische motor van België en investeringsplek, en als voorloper in de energietransitie.


Port of Antwerp-Bruges is met meer dan 300 lijndiensten, 800 bestemmingen en een totale doorvoer van 287 miljoen ton per jaar de tweede grootste haven van Europa en een belangrijk knooppunt in de wereldwijde handel en industrie. De haven speelt een cruciale rol binnen de afhandeling van containers, de vervoer van stukgoed en de overslag van voertuigen. Port of Antwerp-Bruges is bovendien de thuisbasis voor 1.400 bedrijven en zorgt zowel direct als indirect voor 164.000 banen. Daarmee vormt het een belangrijk puzzelstuk binnen de Belgische economie en daarbuiten.

Cases - cta banner

Haal inspiratie uit onze casestudies

Laat je inspireren door onze campagnes voor gerenommeerde B2B- en B2C-klanten. Ontdek onze casestudies en leer hoe we strategieën tot succesverhalen maken.


Port of Antwerp-Bruges hecht veel belang aan de impact van haar activiteiten op de economie, de mens en het klimaat. Het heeft dan ook als ambitie om de eerste wereldhaven te worden die deze drie elementen samenbrengt. Port of Antwerp-Bruges wil niet alleen duurzaam groeien, maar ook haar unieke positie als logistiek, maritiem en industrieel platform inzetten om het voortouw te nemen in de transitie naar een circulaire en koolstofarme economie.

Delphine de Pauw, Managing Director bij TEAM LEWIS: “Port of Antwerp-Bruges is een uitdagende klant in Begië waar we ons met plezier in vastbijten. Naast een focus op de Europese lobby, zullen we samen met onze internationale collega’s de haven ook ondersteunen met gerichte communicatieacties in Nederland, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.”

Vincent Thijs, Corporate Communication Manager bij Port of Antwerp-Bruges: “We kijken uit naar de samenwerking met het internationale PR-bureau TEAM LEWIS. We zijn ervan overtuigd dat hun expertise en drive zullen bijdragen aan een nog doeltreffendere perscommunicatie in Europa. Samen streven we ernaar de unieke troeven en de internationale relevantie van onze haven op een professionele en effectieve manier te benadrukken.”

Neem contact op