Skip to main content
LEWIS

Door

TEAM LEWIS

Gepubliceerd op

April 24, 2024

Tags

Mailien Nguyen, nieuwe rol, Practice Lead Influencer Marketing

Internationaal PR- en marketingbureau TEAM LEWIS benoemt Mailien Nguyen tot Practice Lead Influencer Marketing, naast haar bestaande rol als Campaign Manager. Met haar uitgebreide achtergrond in public relations en influencermarketing, richt Mailien zich in haar nieuwe uitdaging op het bedenken, uitvoeren en evalueren van strategische en creatieve influencercampagnes.


Mailien ontdekte de bruisende wereld van PR en influencermarketing tijdens haar stage in telecom. Na haar eerste professionele stappen in PR in 2019, vond ze haar weg naar TEAM LEWIS als Campaign Manager. Daar heeft ze haar stempel gedrukt op tal van PR- en influencercampagnes voor toonaangevende B2C-merken, waaronder Skechers, Dyson, Mooimakers, Gazelle, Sunweb en HelloFresh. Met haar uitgebreide kennis en expertise bouwt ze nu de influencermarketingdiensten van TEAM LEWIS verder uit. Mailien zal de steeds veranderende influencerwereld nauw in de gaten houden voor de verschillende B2B- en B2C-klanten van TEAM LEWIS. Met haar sterke influencernetwerk zal ze klanten bijstaan met raad en daad om de juiste content creators te kiezen voor hun merk.

influencer marketing

Boost jouw merk met Influencer Marketing

Ontdek hoe influencers de connectie tussen jouw merk en publiek versterken.

“Mailien haar carrière krijgt hiermee een opwindende nieuwe wending”, zegt Delphine De Pauw, Managing Director van TEAM LEWIS België. “Ze begrijpt als geen ander wat er nodig is voor een krachtige strategie achter een influencercampagne en heeft een scherp oog voor het meten van de impact ervan. De voortdurende veranderingen in de regelgeving rondom influencermarketing benadrukken het belang van een toegewijde experte voor onze klanten bij TEAM LEWIS België. Haar veelzijdigheid en creatief brein maken van Mailien de perfecte keuze voor deze rol.”

Ook Mailien reageert enthousiast over haar nieuwe verantwoordelijkheden: “Ik ben vastbesloten om onze influencermarketingdiensten verder uit te breiden en dynamische, resultaatgerichte campagnes te creëren voor onze klanten. Ik wil niet alleen merken en influencers verbinden, maar ook een sterkere band creëren tussen merken en hun doelgroepen. Daarbij staan échte ervaringen centraal, gezien influencersamenwerkingen veel verder gaan dan alleen het delen van content. Ik begrijp hoe belangrijk het is om zorgvuldig de juiste influencers te selecteren om het imago van een merk te versterken, en ik zal onze klanten op die manier adviseren.”

Mailien Influence Marketing

 

Neem contact op