Skip to main content
LEWIS

We’re hiring!

LEWIS Antwerpen zoekt versterking. Een nieuwe PR Director om precies te zijn. Een even boeiende als belangrijke rol binnen ons kantoor ligt voor het grijpen. De missing link tussen een gevarieerde klantenportefeuille en ons gedreven team. Brainstormen, coachen, klantenoverleg, budgetteren, creatief denken… Zit dat in je genen? Dan botste je misschien net wel op de uitdaging waar je al zo lang naar uitkijkt.

Datum: 21 november 2019.

 

Cocktail van PR, social media, content en marketing

Als PR Director sla je niet alleen de handen in mekaar met je eigen team, maar leg en verbreed je ook contacten met klanten. Je zit op dezelfde golflengte mét diezelfde klanten. De zaadjes die zij planten zet jij om in sprankelende campagnes waarmee zij dan weer scoren. Zichtbaarheid creëren via PR, social media, content en marketingactiviteiten, daar gaat het bij LEWIS om. En liefst nog een cocktail van die vier tools. De PR-ingrediënten in deze mix worden jouw core business. Je werkt nauw samen met de Marketing Director om creatieve en geïntegreerde campagnes uit te werken. Je smeedt banden met de media die bij jou aankloppen voor meer achtergrond. De centrale rol in heel dat proces rust op jouw schouders. Up for it?

 

Als aanspreekpunt van onze klanten schakel je zelf heel snel – pasklare en creatieve ideeën zitten in je mouw – of je haalt er je team bij en komt met hen tot de geknipte oplossing. Je rechterhanden zijn heilig en krijgen taken en verantwoordelijkheden op een constructieve manier van jou doorgeschoven. Het coachen, ondersteunen en oppeppen van je PR-partners staat centraal in je job. Om het takenpakket helemaal volledig te maken, spring je ook nog nauwkeurig om met de budgetten van onze klanten en weet je die ten volle te benutten. Nu al zin om te beginnen? Dan ga je snel je weg vinden bij LEWIS.

 

Agency-ervaring is een must

1 kleine kanttekening. Onze toekomstige PR Director moet weliswaar niet alleen over bovenstaande vaardigheden beschikken en/of ze willen aanscherpen. Omdat het om een functie gaat waarbij je het klappen van de zweep moet kennen, zoeken we iemand met agency-ervaring in zijn of haar rugzak.

 

Nog een laatste elevator pitch? LEWIS ging in 20 jaar van niets naar een internationale speler met 27 kantoren verspreid over Azië, Europa en Noord-Amerika. De volgende stap is vanaf volgend jaar bij de 10 grootste spelers ter wereld horen. In België heeft LEWIS zijn wortels in Antwerpen en kwam er in 2018 een vestiging in Brussel bij. Samen één gezellige bende die ook na de uren aan mekaar klit. Oh ja en wat te zeggen van onze klanten? Ooit al willen werken voor onder meer bol.com, BBC, LG, Sunweb, Mooimakers, Skechers, Vaillant/Bulex of Nintendo? Je bent er nog maar één stap van verwijderd.

 

Stuur snel je cv en een originele motivatiebrief naar [email protected]

Neem contact op